Lækker steak sandwich

Steaksandwich med mozzarella og salsa

Alternativ bøfsandwich - lækker steaksandwich med mozzarella og skøn tomatsalsa. på toppen.

Steaksandwich med  mozzarella og salsa 

Tid: ca. 20 min.

(4 pers.)

4 skiver surdejsbrød

250 g hel mozzarella

4 oksebøffer, f.eks. entrecote eller rib eye

salt og peber

Tomatsalsa:

500 g modne tomater

1 grøn chili

1 potte frisk basilikum

1-2 fed hvidløg

salt og peber

1.  Tænd ovnen på 225 grader varmluft.

2.  Rist brødet i ovnen i ca. 3 min. Skær mozza-rella i skiver, og fordel på brødet. Sæt brødet tilbage i ovnen, og rist, til mozzarellaosten er smeltet og let gylden i kanten.

3.  Hak tomaterne. Flæk chilien, skrab kernerne ud, og hak chilien fint. Hak basilikum fint. Vend tomater med chili, presset hvidløg og basilikum. Smag salsaen til med salt og  peber.

4.  Krydr kødet med salt og peber. Steg kødet på en grillpande ved høj varme i ca. 3 min. på hver side afhængig af tykkelse og af, hvor rødt du ønsker kødet.

5.  Arranger bøffer og tomatsalsa på brødet, og server straks.

► SE OGSÅ: Risotto med ærter, mynte og parmesan

► SE OGSÅ: Lammedeller med mormorsalat

► SE OGSÅ: Pasta med asparges og estragon-kylling