Pizzasnegle

Glutenfri pizzasnegle - nemme og lækre at bage selv

Snegle med fyld a la pizza er gode og dejlige til frokost, i madpakken og som et lille mellemmåltid. Prøv dem også som tilbehør til en salat eller til suppe. Her med pepperoni og mozzarella - men du kan bruge kylling, skinke eller grønt som fyld.

Ca. 15 pizzasnegle

Ingredienser

Pizzadej:

  • 25 g gær
  • 2 dl mælk
  • 1 spsk. fiberhusk
  • 25 g blødt smør
  • 1 tsk. salt
  • 4 dl mel - Sempers glutenfri fin mix
  • Æg til pensling

Fyld:

  • ½ dl rød pesto
  • 50 g pepperoni
  • 1 ½ dl revet mozzarella

Sådan bager du pizzasnegle med pepperoni og mozzarella

  1. Pizzadej: Smuldr gæren ud i en skål. Varm mælken op til den er lunken. Hæld den over gæren og rør rundt, indtil gæren er opløst.
  2. Rør fiberhusk i, og lad dejen hæve i 10 min. Rør tern af smør i dejen sammen med salt og glutenfri mel i, men gem lidt til æltningen.
  3. Arbejd hurtigt ingredienserne sammen til en dej, og lad den hvile i 20 min.
  4. Tag dejen, og rul den ud til et rektangel på 35x25 cm.
  5. Fyld: Smør pesto på dejen, og læg pepperoni over. Drys med mozzarella. Rul sammen fra den lange side, og skær i 15 stykker.
  6. Læg pizzasneglene med skærefladen op i muffinforme på en bageplade. Pensl med sammenpisket æg, og bag pizzasneglene ved 225 grader midt i ovnen i 12 min.