Glutenfri pizzasnegle - nemme og lækre at bage selv
Snegle med fyld a la pizza er gode og dejlige til frokost, i madpakken og som et lille mellemmåltid. Prøv dem også som tilbehør til en salat eller til suppe. Her med pepperoni og mozzarella - men du kan bruge kylling, skinke eller grønt som fyld.
Ca. 15 pizzasnegle
Ingredienser
Pizzadej:
- 25 g gær
- 2 dl mælk
- 1 spsk. fiberhusk
- 25 g blødt smør
- 1 tsk. salt
- 4 dl mel - Sempers glutenfri fin mix
- Æg til pensling
Fyld:
- ½ dl rød pesto
- 50 g pepperoni
- 1 ½ dl revet mozzarella
Sådan bager du pizzasnegle med pepperoni og mozzarella
- Pizzadej: Smuldr gæren ud i en skål. Varm mælken op til den er lunken. Hæld den over gæren og rør rundt, indtil gæren er opløst.
- Rør fiberhusk i, og lad dejen hæve i 10 min. Rør tern af smør i dejen sammen med salt og glutenfri mel i, men gem lidt til æltningen.
- Arbejd hurtigt ingredienserne sammen til en dej, og lad den hvile i 20 min.
- Tag dejen, og rul den ud til et rektangel på 35x25 cm.
- Fyld: Smør pesto på dejen, og læg pepperoni over. Drys med mozzarella. Rul sammen fra den lange side, og skær i 15 stykker.
- Læg pizzasneglene med skærefladen op i muffinforme på en bageplade. Pensl med sammenpisket æg, og bag pizzasneglene ved 225 grader midt i ovnen i 12 min.