Rå grønsagssnacks med estragonmayonnaise
Find fantastiske grøntsager i flotte farver og server dem med en god dip til og ristet rugbrød, der knaser sprødt. Mere skal der ikke til for at lave en imponerende snack.
6
Ingredienser
- 2 skiver groft rugbrød
- 2 spsk rapsolie
- 1 tsk salt
- 1 lille bundt estragon
- 2 dl god mayonnaise
Sådan laver du grønsagssnacks
- Smukke, sprøde grøntsager, f.eks nye gulerødder, lilla blomkål og pink ræddiker. Gerne med top.
- Blend/hak rugbrødet fint. Vend det med salt og rapsolie og bag det sprødt i ovnen ved 170 grader 5-6 minutter.
- Hak estragonen og rør den sammen med mayonnaisen.
- Skyl og anret de rå grøntsager på et smukt fad. Drys det sprøde rugbrødsdrys udover og servér mayonnaisen ved siden af.
- Se også opskrift på Stenbiderrogn med agurk og syrnet fløde.