Skønne sild til julebordet

Skønne sild til julebordet: 8 lækre opskrifter på julesild

Kryddersild med æblekarry, sild med mango-agurke-relish, sild i dild, sild med peberrod og rødbede, stegte sild i frugteddike, sherrysild, sildesalat og stegte sild i lage. Der findes masser af lækre bud på årets julesild - find opskrifterne her på siden.

Enhver julefrokost har brug for det perfekte sildebord. Det kan du skabe med opskrifterne på kryddersild med æblekarry, sild med mango-agurke-relish, sild i dild, sild med peberrod og rødbede, stegte sild i frugteddike, sherrysild, sildesalat og stegte sild i lage.

Her får du 8 lækre opskrifter: 

Kryddersild med æblekarry 

sild_æble.jpg

Karrysild er en ægte klassiker på julebordet. Her er sildene marineret i en skøn karry med æg og vendt med friske æbler. Se opskriften her. 

Sild med mango-agurke-relish

sild_mango.jpg

Pift de klassiske kryddersild op med en frisk og frugtig relish lavet på mango og agurk. Nemt og lækkert! Få opskriften her. 

Sild i dild

sild_dild.jpg

Dild og sild smager herligt sammen. Her serveres hvide sildefiletter med en lækker creme på dild. Se hvordan du laver den her. 

sild_peberrod.jpg

Sild med peberrod og rødbede

stegte_sild_frugt.jpg

Server en skøn creme af peberrod og rødebedetern på din hvide sild. Silden med peberrod og rødebedetern smager skønt på en skive rugbrød. Her får du opskriften. 

Stegte sild i frugteddike 

Stegte sild er en rigtig juleklassiker. I denne version er den nystegte sild overheldt med en syrlig frugteddike, der smager herligt på den stegte sild. Få opskriften her. 

Sherrysild

sildesalat.jpg

Disse sild har trukket i en lage lavet på sherry og tomat. Lad sildende trække i mindst 4 timer, så de kan trække en masse smag. Find den lækre opskrift her. 

stegte_sild_lage.jpg

Sildesalat

En cremet sildesalat er skøn på julebordet. Server med hårdkogte æg og massere af purløg. Se hvordan du laver sildesalat her. 

Stegte sild i lage

Det er rigtig nemt selv at lave stegte sild i lage. Held lagen over de sprøde og gyldne sild, og server med løgringe. Mums! Få den nemme opskrift her.