Cremet græskarsuppe, pasta a la Lady & Vagabonden & nem tortilla pizza: Her er ugens madplan
Denne uges madplan byder både på en skøn cremet græskarsuppe, pasta a la Lady & Vagabonden og en lækker retroklassiker – tarteletter med bacon og spinat. Du finder som altid fem nemme opskrifter + en indkøbsliste til at købe alle ingredienserne her
Mandag byder madplanen på en skøn orange græskarsuppe, lavet med hokkaido, karry og kokosmælk.
Tirsdag skal vi have laver vi en lækker tortilla-pizza med spicy kødboller, salat og cheddar på toppen, og onsdag går vi helt retro, og laver tarteletter med spinat og sprød bacon-topping.
Torsdag byder madplanen på den fineste 'Lady & Vagabonden' pasta – komplet med kødboller og tomatsovs, og fredag byder madplanen på svinemørbrad med pestokartofler (hvor du kan bruge resterne til en skøn mørbradgryde lørdag...)
Skal der hygges med en kage i weekenden, har vi mormors dejlige bagte æblekage på menuen også.
Rigtig god fornøjelse med madplanen – og velbekomme!
Vil du lave alle retterne i ugens madplan, skal du købe:
INDKØBSLISTE til uge 41
(Hent indkøbslisten som pdf her: Uge41.pdf)
KØD/FISK
2 stk. svinemørbrad, 800 g i alt ( så er der kød tilovers til en mørbradgryde eller biksemad dagen efter)
200 g hakket oksekød
500 g hakket kalvekød
300 g bacon, gerne Aalbæk's i et helt stykke, du selv skærer ud
GRØNT
1 hvidløg
3 løg
Frisk ingefær
1 hokkaido-græskar (ca. 400 g frugtkød)
500 g champignoner
500 g små tomater
650 g små kartofler
1 bakke rucola
4 forårsløg eller 2 små løg
¼ icebergsalat
Friske krydderurter, f.eks. koriander og purløg
Ca. 1 dl basilikumblade
Dild
Citron eller lime
MEJERI
4 dl cremefraiche 18%
100 g cheddar, revet
1 æg
35 g reven parmesan
½ l piskefløde
Lidt smør
DIVERSE
1 dåse kokosmælk
Grønsagsbouillon
Pesto
Balsamico
10 jalapenos
4 tortillaer (majspandekager)
350 g fuldkornsspaghetti
4-5 dl tomatsugo
½ dl rasp
12 tarteletter
Tilbehør: brød til græskarsuppen
Hvis du også bage æblekagen, skal du bruge:
100 g mandler
100 g franskbrødskrumme
3 æg
150 g sukker
90 g smør
1 dl fløde
1 stang vanilje
Bagepulver
½ kg syrlige æbler, f.eks. belle de boskoop
50 g sukker
Piskefløde til flødeskum eller vaniljeis