6 nye favoritter med ingefær
Ingefær hitter som aldrig før, og det er der en god grund til: Den lille rod strutter af sundhed, og så smager den godt. Sandra Pugliese og Martin Kreutzer serverer her seks nye favoritter fra is til stir fry.
Klik på linkene og få masser af inspiration til lækre retter med et twist af ingefær.
Stir fry med omelet og grønsager
Focaccia med ingefær og rosmarin
Om bogen: Ernæringsekspert Martin Kreutzer og madkunstneren Sandra Pugliese giver os masser af ny inspiration til lækre retter med ingefær. Bogen byder på salater og varme retter, shots og smoothies, brød, småkager, is og meget mere. Samtidig får du en introduktion til ingefærens sundhedsmæssige kvaliteter.
“Vi har aldrig været i tvivl om, at knolden fortjente sin helt egen bog, men nogle gange er der lidt langt fra tanke til handling, ligesom tiden skal være moden. Det føler vi i den grad, at den er nu, for ingefær hitter som aldrig før; og heldigvis for det, for den umiddelbart uanselige knold gemmer på fantastiske egenskaber. Her er tale om en enestående råvare, som placerer sig i toppen af naturens superfoods.”
Martin Kreutzer & Sandra Pugliese, Ingefær, Muusmann Forlag, 250 kr.