Den bedste lammekølle: Få 7 opskrifter & de bedste tip
Lammekølle er den perfekte gæstemad, fordi den kan passe sig selv i ovnen - og tilbehøret kan varieres i det uendelige. Så hvad enten du skal have gæster i weekenden, eller bare vil forkæle familie og venner med lidt lækker mad, så er lammekøllen god, nem og lækker mad, som alle kan lide. Her får du vores 7 bedste opskrifter på lækker lammekølle + det bedste tilbehør. Så hvad enten til vil servere lammekølle med tzatziki, gremolata, eller bagte tomater, så finder du opskriften her. Du får også gode bud på, hvordan du kan marinere, (langtids)stege og grille lammekøllen. Velbekomme!
Her viser vi, hvordan man laver den perfekte lammekølle. Ved at stege den på lav varme, sikrer man nemlig, at lammekøllen bliver ekstra lækker og saftig. Se hvordan du laver den perfekte lammekølle her.
Lammekølle med citrontimian og perleotto med butternut
Perleotto smager dejligt til en lammekølle, som her er lavet med citrontimian, der giver lammekøllen en herlig smag. Få opskriften her.
Lammekølle med krydderurter, grov tzatiziki og bagte tomater
Det gode ved en lammekølle er, at den næsten bare passer sig selv i ovnen. Gnid lammekøllen med en frisk urteblanding og servér med nemt tilbehør af tzatziki og bagte tomater. Se opskriften her.
Lammekølle med gremolata
Gremolata er en grøn urtedrys lavet på persille, citron og hvidløg, der smager herligt og her serveres til lammekøllen. Her får du opskriften.
Lammekølle med blommetomater, marineret i honning, rosmarin og hvidløg
Denne lammekølle er marineret med en blanding af honning, rosmaring og hvidlød, der giver lammekøllen en dejlig smag. Server med de bagte tomater og andet tilbehør efter eget valg. Få opskriften her.
Marineret lammekølle med dukkah-yoghurt
Krydderiblandingen dukkah smager til det meste kød - og lam er bestemt ingen undtagelse. Her er lammekøllen marineret i mange timer i en marinade af yoghurt rørt med dukkah. Se hvordan du laver lammekøllen her.
Klassisk lammekølle
Der er intet som en klassisk lammekølle marineret i en blanding af timiam og citron. Her serveres lammekøllen med en frisk og sprød kålsalat. Her får du opskriften.