Den bedste lammekølle: Få 7 opskrifter & de bedste tip
Lammekølle er den perfekte gæstemad, fordi den kan passe sig selv i ovnen - og tilbehøret kan varieres i det uendelige. Så hvad enten du skal have gæster i weekenden, eller bare vil forkæle familie og venner med lidt lækker mad, så er lammekøllen god, nem og lækker mad, som alle kan lide. Her får du vores 7 bedste opskrifter på lækker lammekølle + det bedste tilbehør. Så hvad enten til vil servere lammekølle med tzatziki, gremolata, eller bagte tomater, så finder du opskriften her. Du får også gode bud på, hvordan du kan marinere, (langtids)stege og grille lammekøllen. Velbekomme!
Her guider vi dig til at stege den perfekte lammekølle, og så får du masser af gode tip og opskrifter på tilbehør til den klassiske lammekølle.
Her finder du opskrifterne på:
- Den perfekte lammekølle
- Lammekølle med citrontimian og perleotto med butternut
- Lammekølle med krydderurter, grov tzatziki og bagte tomater
- Lammekølle med gremolata
- Lammekølle med blommetomater, marineret i honning, rosmarin og hvidløg
- Marineret lammekølle med dukkah-yoghurt
- Klassisk lammekølle
Annonse
Den perfekte lammekølle
Her viser vi, hvordan man laver den perfekte lammekølle. Ved at stege den på lav varme, sikrer man nemlig, at lammekøllen bliver ekstra lækker og saftig. Se hvordan du laver den perfekte lammekølle her.
Perleotto smager dejligt til en lammekølle, som her er lavet med citrontimian, der giver lammekøllen en herlig smag. Få opskriften her.
Lammekølle med krydderurter, grov tzatiziki og bagte tomater
Det gode ved en lammekølle er, at den næsten bare passer sig selv i ovnen. Gnid lammekøllen med en frisk urteblanding og servér med nemt tilbehør af tzatziki og bagte tomater. Se opskriften her.
Lammekølle med gremolata
Gremolata er en grøn urtedrys lavet på persille, citron og hvidløg, der smager herligt og her serveres til lammekøllen. Her får du opskriften.
Denne lammekølle er marineret med en blanding af honning, rosmaring og hvidlød, der giver lammekøllen en dejlig smag. Server med de bagte tomater og andet tilbehør efter eget valg. Få opskriften her.
Krydderiblandingen dukkah smager til det meste kød - og lam er bestemt ingen undtagelse. Her er lammekøllen marineret i mange timer i en marinade af yoghurt rørt med dukkah. Se hvordan du laver lammekøllen her.
Klassisk lammekølle
Der er intet som en klassisk lammekølle marineret i en blanding af timiam og citron. Her serveres lammekøllen med en frisk og sprød kålsalat. Her får du opskriften.
7 lækre opskrifter på lammekølle
-
Sådan laver du den perfekte lammekølle
-
Lammekølle med citrontimian og perleotto med butternut
-
Lammekølle med krydderurter, grov tzatziki og bagte tomater
-
Lammekølle med gremolata
-
Lammekølle med blommetomater, marineret i honning, rosmarin og hvidløg
-
Marineret lammekølle med dukkah-yoghurt
-
Opskrift på lammekølle