Hvem: Sarah Britton er canadier, men bor i København. Hun er uddannet holisticnutrionist, skribent og fotograf, og så står hun bag den populære blog mynewroots.org.
Om bogen: Sarah Britton har skrevet og fotograferet en smuk bog med over 100 vegetariske retter, hvoraf de fleste er veganske, mange er glutenfri, og nogle er ren rawfood. Måltiderne varierer fra de helt nemme til sjove og lidt mere udfordrende madprojekter.
Om opskrifterne: Du får både smagfulde basisretter til aftensmad i hverdagen, og der ermere avancerede ting, der vil imponere gæsterne. Og så indeholder bogen selvfølgelig også forslag til snacks, desserter og små sweettreats. Maden er hjemmelavet fra bunden, uden raffinerede produkter, og retterne er inspireret af sæsonerne.
Sarah Britton, My New Roots, Politikens Forlag, 150 kr.
Linsesalat med tzatziki & avokado
Grillede squash og forårsløg
Quinoa-risotto med rucula
Salat med gulerødder og grillet majs
Brød med oliven og kommen
Gulerods- og rabarbermuffins
Byens bedste sandwich