15 opskrifter: Sund grill med vennerne
Fyr op under kullene, og sæt kylling, kød & fisk på menuen. Her får du sommerens bedste og sundeste grillretter serveret med lækre dip og sprøde salater.
Klik på linkene og få masser af inspiration til din næste grillaften
Grillet kyllingebryst med chili & ingefær
Koteletter med ingefæryoghurt & tabbouleh
Gode grilltips
Husk at sætte træspid, der skal bruges til grill, i en stor kande med koldt vand et par timer før brug.
Hav alt, der skal på grillen klar, så du er parat til at grille, når kullene er varme.
Tag dig god tid, og VENT med at lægge noget på grillen, til kul eller briketter er glødende varme. Det giver det bedste grillresultat.
Bliv ved grillen, så maden ikke brænder på.
Hvornår har et kødstykke fået nok? En god tommelfingerregel er, at kødet er færdigstegt, når kødsaften begynder at pible frem på kødets overflade.
Er du usikker på at grille større stykker kød, er et stegetermometer en god hjælp.