Klik på linkene og få masser af inspiration til din næste grillaften
3 lækre starters
Grillet kyllingebryst med chili & ingefær
Kulmule & kartoffelsalat
Gris på spyd
T-bonesteak med tomatchutney
3 gode dip
Grillet ratatouille
Koteletter med ingefæryoghurt & tabbouleh
3 lette salater
Gode grilltips
Husk at sætte træspid, der skal bruges til grill, i en stor kande med koldt vand et par timer før brug.
Hav alt, der skal på grillen klar, så du er parat til at grille, når kullene er varme.
Tag dig god tid, og VENT med at lægge noget på grillen, til kul eller briketter er glødende varme. Det giver det bedste grillresultat.
Bliv ved grillen, så maden ikke brænder på.
Hvornår har et kødstykke fået nok? En god tommelfingerregel er, at kødet er færdigstegt, når kødsaften begynder at pible frem på kødets overflade.
Er du usikker på at grille større stykker kød, er et stegetermometer en god hjælp.