Familiens pølsegryde
(4 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Kogetid: ca. 30 min.
- Fryse-egnet
- 4-6 kålpølser (skåret i tykke skiver)
- 1 stort løg (delt i både)
- 1 porre (skåret i 2 cm skiver)
- ½ kg kartofler (skrællede og i kvarter)
- 2 mellemstore gulerødder (i skiver)
- 2 bladselleristilke (fintsnittede)
- ½ liter bouillon eller vand
- 2 spsk konc. tomatpuré
- 2 laurbærblade
- salt og peber
- persille
- Kom løg, porrer, kartofler, gulerødder og bladselleri i en gryde og hæld bouillon og tomatpuré ved. Tilsæt laurbærblad, salt og peber. Lad retten snurre i ca. 30 min.
- Kom pølsestykkerne i og kog endnu få min. Kom hakket persille på ved serveringen.