Familiens pølsegryde

Familiens pølsegryde

(4 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 30 min.
  • Kogetid: ca. 30 min.
  • Fryse-egnet
  • 4-6 kålpølser (skåret i tykke skiver)
  • 1 stort løg (delt i både)
  • 1 porre (skåret i 2 cm skiver)
  • ½ kg kartofler (skrællede og i kvarter)
  • 2 mellemstore gulerødder (i skiver)
  • 2 bladselleristilke (fintsnittede)
  • ½ liter bouillon eller vand
  • 2 spsk konc. tomatpuré
  • 2 laurbærblade
  • salt og peber
  • persille

  1. Kom løg, porrer, kartofler, gulerødder og bladselleri i en gryde og hæld bouillon og tomatpuré ved. Tilsæt laurbærblad, salt og peber. Lad retten snurre i ca. 30 min.
  2. Kom pølsestykkerne i og kog endnu få min. Kom hakket persille på ved serveringen.