Mandel-mokka-kage
1 kage til ca. 8 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Bagetid: 30 min.
- Fryse-egnet
- 75 g mandler
- 125 g hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 50 g smør
- 100 g farin
- 1 æg
- ½ dl stærk kaffe/espresso
- Tilbehør:
- piskefløde, flormelis og 1 usprøjtet appelsin
- Tænd ovnen på 180 grader. Mal mandlerne fint og blanddem med mel og bagepulver.
- Pisk smør og sukker til cremeog pisk ægget i. Vend mandelmel og kaffe i dejen og fyldden i en smurt form (ca. 20 cm).
- Bag kagen midt i ovnenca. 30 min. og lad den afkøle.
- Pisk fløden til blødt skum ogsmag til med sigtet flormelis og fintrevet appelsinskal. Serverkagen med appelsin-flødeskum.