Mandel-mokka-kage

Mandel-mokka-kage

1 kage til ca. 8 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Bagetid: 30 min.
  • Fryse-egnet
  • 75 g mandler
  • 125 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 50 g smør
  • 100 g farin
  • 1 æg
  • ½ dl stærk kaffe/espresso
  • Tilbehør:
  • piskefløde, flormelis og 1 usprøjtet appelsin

  1. Tænd ovnen på 180 grader. Mal mandlerne fint og blanddem med mel og bagepulver.
  2. Pisk smør og sukker til cremeog pisk ægget i. Vend mandelmel og kaffe i dejen og fyldden i en smurt form (ca. 20 cm).
  3. Bag kagen midt i ovnenca. 30 min. og lad den afkøle.
  4. Pisk fløden til blødt skum ogsmag til med sigtet flormelis og fintrevet appelsinskal. Serverkagen med appelsin-flødeskum.