Overlever gourmetfrokost

Overlever gourmetfrokost

Dag 18 – torsdag

Stor frokost med to slags vin og hele svineriet. Har snuppet tre store gulerødder fra kantinen, inden jeg ta’r af sted, og de redder mig. Jeg går nemlig ikke ned på proteiner, da her er både en stor portion laks og en stor portion kød – der er faktisk slet ikke lagt op til, at man skal spise andet end et par små skiver flutes-brød (dem springer jeg så over), så man ku’ nærmest være på Atkins og klare den her frokost. Eneste bitre: Jeg smagte en mundfuld rød- og en mundfuld hvidvin, og det var altså go’e sager. Ellers ret sjældent, at der er noget, jeg er træt af ikke at kunne indtage.

Læs også hvordan det gik, da Marianne skulle spise ude ved nogle venner i blogindlægget Kan man overleve på 4 boller i karry?»

Nøgleord: Slank, blog, Marianne Gram, De Danske Vægtkonsulenter.