Rigtig god jul!

Ugens leder: Rigtig god jul!

Alle ugeblade har hvert år et lille dilemma, for hvornår skal sådan et nytårsnummer egentlig udkomme? I denne uge, hvor vi jo godt ved, at I derude dårligt har fået pakket den sidste julegave ind eller købt julestegen? Eller...

Alle ugeblade har hvert år et lille dilemma, for hvornår skal sådan et nytårsnummer egentlig udkomme?

I denne uge, hvor vi jo godt ved, at I derude dårligt har fået pakket den sidste julegave ind eller købt julestegen? Eller i næste uge, hvor der så er to dage til nytårsaften, og hvor du risikerer at købe bladet flere dage efter, at det nye år er ringet ind? Og hvad skal du så med to komplette nytårsmenuer og ideer til glimmerfyldt borddækning?

Vi har valgt den første model, så vi kan give dig mulighed for så småt at gå i gang med planlægningen. Og så er overgangen til et nyt år jo lige en anledning til at summere op på det gamle. 2011 blev året, hvor vi på ALT for damerne nåede op på hele 305.000 læsere. Det er vi rimeligt stolte af herinde.

Det er også året, hvor over 30.000 af jer løb ALT for damernes Kvindeløb og næsten 3.000 Støt Brysterne-løbet, så vi har haft rigtigt mange gode anledninger til at møde jer og høre

jeres input til bladet.

Vi har også her lige inden jul lidt mere systematisk indsamlet feedback fra jer læsere ved hjælp af såkaldte fokusgrupper. Altså hvor grupper af læsere inviteres ind for at give deres uforbeholdne mening om bladet. Her blev jeg særligt glad for at høre vores artikelredaktør, Kathe Japp, sige:

"I de 25 år, jeg har været her, har jeg aldrig hørt fokusgrupper, der var så positive og glade for bladet."

Det får os ikke til at læne os tilbage. ALT for damerne skal fortsat udvikle sig, og her på kanten til 2012 vil jeg sige særlig tak til jer læsere, der har skrevet mails til mig i 2011. Jeres input gør, at vi hele tiden har fingeren på pulsen – og dermed mulighed for at gøre det lidt bedre. Og det er vores fortsatte ambition.

Nu først rigtig god jul!

Se også sidste uges leder: Tillykke, fru statsminister.

Nøgleord: jul, ALT for damerne, Nytår, borddækning, Camilla Frank, leder.