Grillstegt skinkekarbonade

Grillstegt skinkekarbonade

(2 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stegetid: 10 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 250-300 g hakket kalve- og svinekød
  • frisk basilikum
  • 4 skiver parma- eller serranoskinke
  • ½ cantaloupmelon
  • ½ rødløg
  • 1 frisk chili
  • 1 lime
  • salt og peber
  • Tilbehør:
  • Stegte kartofler og melonsalsa

  1. Ælt det hakkede kød sammen med hakket basilikum, salt og peber.
  2. Form det til 2 bøffer, pak dem ind i skinke og steg dem på en varm grill eller grillpande ca. 5 min. på hver side.
  3. Befri melonen for skal og frø og skær frugtkødet i små tern.
  4. Rør dem sammen med finthakket rødløg og chili (uden frø og mellemvægge) og smag til med limesaft, salt og peber.