Marinerede porrer

Marinerede porrer

Dejlig frokostret, der sagtens kan baseres på overskud fra middagsmaden, for det er ikke den store ulejlighed at koge et æg og nogle ekstra grønsager.

1 person

Ingredienser

  • 300 g porrer (netto)
  • 1 æg
  • 2 tsk. oliven- eller krydderolie
  • 1 tsk. mild eddike
  • salt, peber, hakket persille
  • 15 g knækbrød

  1. Kog porrerne møre i saltet vand, og lægdem til afdrypning på et sugende viskestykke.Kog ægget 5 min., og rør olie og eddikesammen med salt og peber.
  2. Skær porrerne igennem på langs, ogdryp med marinaden. Drys med hakket ægog persille, og spis med knækbrød.
  3. Energi pr. person: 1480 kilojoule (345 kcal)Energifordeling:Protein: 13 g – 15 %Kulhydrat: 36 g – 41 %Fedt: 17 g – 43 %