Sponsoreret indhold

10 fine julegaver til dig – eller én du holder af

10 fine julegaver til dig – eller én du holder af

Er du i tvivl om, hvad du skal skrive på årets ønskeliste? Eller mangler du den helt rigtige gave til din mor, veninde eller søster?

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det samme gør de mange tanker om, hvad der skal ligge under træet, når vi skal fejre årets hyggeligste aften med vores nærmeste.

Vil du undgå last minute-beslutninger og juleræs fra butik til butik 23. december, så se med her, hvor vi har samlet 10 gaveidéer, der er et sikkert hit – uanset om du mangler inspiration til din egen ønskeliste, eller hvad du skal forære til en, du har kær.

Ayaida0564.jpg

Julens vigtigste budskab er næstekærlighed – og drikkeflasken fra AYA&IDA er en helt unik mulighed for at give en julegave med ekstra værdi.

Udover at den familieejede virksomhed kombinerer smukt design, funktionalitet og kvalitet i produkter, donerer de 100 liter rent vand til verdens udsatte børn for hvert produkt, de sælger. Missionen er at lette jorden fra den overdrevne brug af plast.

Årets bæredygtige drikkeflaske er laboratoriecertificeret i førsteklasses, fødevaregodkendt rustfrit stål og fås i flere farver og størrelser. Flasken kan holde væske ekstra koldt i 24 timer og varmt i 12.

Der inspireres til at tage ansvar for sundhed, jorden og din næste.

BalticSeaglas_Ny.jpg

Hos Baltic Sea Glass, der er beliggende på den bornholmske klippekyst sydøst for Gudhjem, finder du glaskunst i verdensklasse.

Holdet bag har en glødende passion for glassets uendelige muligheder, og vil du helt tæt på, når kunstens hemmeligheder afsløres, er du også velkommen i deres atelier, hvor der både er værksted, butik og galleri.

I webshoppen finder du et stort udvalg af mundblæst glas – bl.a. brandets signaturvase, Trebensvasen, der med sine enkle linjer, og mulighed for flere forskellige størrelser og farver, er en oplagt gaveidé.

Læs mere om åbningstider på www.balticseaglass.com, eller følg Baltic Sea Glass på Instagram eller Facebook

Photo credit: Jesper Westley

beautyPacifique_5782-ny.jpg

Hos danske Beauté Pacifique finder du den perfekte gaveæske med effektive A-vitamin cremer til hende, der fortjener luksuriøs hudpleje.

A-vitamin er ren velvære for huden, og kan bl.a. forbedre hudens struktur samt afhjælpe aldersforandringer, solskader og uren hud.

Gaveæsken indeholder klassikeren Crème Métamorphique, intensiv fugtpleje fra fugtmasken og brandets populære renseskum.

Find den hos Matas, Salling og Magasin eller på beaute-pacifique.dk. Pris: 449,95 kr.

fiskars_action_norden_christmas_group_1026419_1026567_1.jpg

Gryder og pander i støbejern er perfekte til simremad – og hvad er mere oplagt og hyggeligt at servere i de kolde måneder, vi befinder os i lige nu?

Vedligeholdelse af støbejern kræver ofte lidt arbejde, men lige præcis det slipper du helt udenom med støbejernsserien fra Fiskars Norden.

Norden er nemlig belagt med en unik Thermium™-mineralbehandling, der giver overlegne nonstick-egenskaber, og gør det muligt at rengøre produkterne med mildt opvaskemiddel.

Ligesom det nordiske, rustikke køkken kun anvender de reneste ingredienser, er Norden-serien også udelukkende lavet af førsteklasses materialer. Produkterne er en hyldest til århundredes håndværk inspireret af den nordiske natur og udført i et tidløst design, der passer i ethvert køkken.

Lyko_julegavebillede.jpg

Mangler du en fantastisk gave til din far, mor, kæreste eller veninde? Hos Lyko finder du et kæmpe udvalg af vidunderlige gaveæsker fra populære mærker.

Mangler du inspiration, kan du gå på opdagelse i Lykos fantastiske julegaveguide, hvor du bl.a. finder bud på den perfekte julegave til ham, hende, veganeren, livsnyderen og trendsætteren m.fl.

Det bedste af det hele? Budgettet behøver ikke at være stort. Lyko har også skønne gaveidéer til under 100 kr.

Er du i tvivl, kan du købe et gavekort til en, du holder af, og lade personen vælge mellem 55.000 produkter fra over 1.000 forskellige mærker.

Unik naturlig hudpleje

novasel_jurenka-altfordamerne.jpg

JURENKA Organic Body Care er en naturlig og økologisk hudplejevirksomhed, der udvikler fugtgivende og plejende hudplejeprodukter.

Omdrejningspunktet er produkternes egenskab til at hjælpe huden med at genetablere dens egen fugtbalance, og derfor er alle råvarer nøje udvalgt og ECOCERT-certificerede.

Brandet har to serier – JURENKA Neutral uden parfume, og JURENKA Botanical hvor duften er sart og udelukkende kommer fra planteekstrakter.

JURENKAs hudplejeprodukter er 100% naturlige og velegnet til dig med sart og sensitiv hud, såvel som til dig med normal hud der ønsker pleje og forkælelse.

Det danske brand udvikler og producerer alle produkter lokalt på Sydfyn.

skinsolutions_oel_2_alt.jpg

Er kun det allerbedste godt nok godt nok til din hud? Så bør du helt sikkert stifte bekendtskab med Luxesse fra PHYRIS.

Serien er den ultimative luksus og baseret på eksklusive ingredienser, der er ren forkælelse for huden - uanset alder og behov.

Eksempelvis indeholder Luxesse Face Oil dyrebar olie fra den sorte Tahiti-perle. Ansigtsolien er af høj kvalitet og med Triple Anti-Aging effekt, der vil få din hud til at føles silkeblød og gennemfugtet, mens fine linjer og rynker bliver synligt reducerede.

Udover Luxesse Face Oil indeholder serien også luksuriøse cremer samt øjen- og læbecreme. Priser fra 569 kr.

smartfetch_billede_alt.jpg

Smartdesigns har skabt en unik lampe i læder, der fylder dit hjem med både lys, varme og personlighed i stor stil.

Lampen har facon som en lille, charmerende mand, og har et roligt og behageligt lys, der kan bruges overalt i dit hjem. Skal den hænge rundt om din stueplante? Eller skal den sidde på en reol? Der er masser af muligheder!

Lampen findes i flere farver, så du kan få præcis den variant, der passer bedst ind hos dig.

staedtler_alt_for_damerne3.jpg

Har du en DIY’er gemt i maven? STAEDTLER er en af Tysklands ældste industrivirksomheder, der kan trække på en skattekiste af oplevelser helt tilbage til 1835, og år efter år producerer skriveredskaber af høj kvalitet.

Deres produkter bliver primært fremstillet på brandets tyske fabrikker, og alle blyanter og farveblyanter er produceret af træ fra certificeret bæredygtigt skovbrug.

Gå på opdagelse i STAEDTLERs store udvalg af skriveredskaber, der kan bruges til alt lige fra de første kreative børnetegninger til større kunstneriske værker.

wellness_rosalique-gaveaeske.jpg

Rosalique er en 3-i-1-dagcreme til dig, der har tendens til rødme og sensitiv hud i ansigtet.

Den milde og parfumefri creme beskytter hudens barriere, og efterlader den med en smuk og ensartet glød. Cremen er ideel til brug under din makeup for bedre dækkeevne, og beskytter hele dagen. Har både UVA og UVB SPF 50.

Køb gaveæsken her