Sponsoreret indhold

6 små tricks til en sexet sommer

6 små tricks til en sexet sommer

En penisring med vibrator og kaninører vakte stor jubel på damebladsredaktionen, da der blev åbnet for startkittet fra Sinful.dk. Det trækker op til en fræk ferie.

Af redaktionen.

Der er altid stor opstandelse på dameblads-redaktionen, når der kommer en pakke fra Sinful.dk. Selv om vi har travlt med at gøre sommerbladene klar til tryk, går arbejdet i stå og alle følger nysgerrigt med, mens Malou flår tapen af den diskrete papkasse.

DK---21573-Sex-Toy-Starter-Kit-æske.jpg

På forhånd har vi læst os til, at dette kit vil kunne give os ”den bedste start på et mere legende sexliv” og at æsken indeholder 6 forskellige produkter, der ”inviterer til masser af nydelse og smil, mens I udforsker hinanden”.Malou og Rikke er garvede sexlegetøjs-pakke-åbnere: Hele december åbnede de på Instagram hver dag en låge i julekalenderen fra Sinful.dk og udforskede formålet med de små gaver.

De genkender straks en klassiker: Vibratoren.  Overtrukket med sort, silkeblødt gummi og i en størrelse, der ikke forskrækker.

Rikke: Og der er batteri med!

Mens de to batterier bliver pakket ud, har Malou allerede fået liv i den lille blanke bulletvibrator:

21573-Sinful-Sex-Toy-Starter-Kit-q100-013.jpg

Malou: Hold da op, der er smæk på! Wuuuh!Bulletvibratoren er på størrelse med et batteri og har otte forskellige tempi, og ja, det er en forholdsvis kraftig vibrereren, den udsender.

Den kan bruges over hele kroppen, men det er også meningen, at den skal monteres i forskellige af de andre produkter, finder vi ud af, da vi i pakken finder en penisring med en lille ”lomme” og to legesyge ”kaninører” ovenpå. Med vibratoren påmonteret trækker det op til effektiv stimulation af de helt rigtige steder:

Rikke: Hvorfor er mænd ikke bare lavet sådan her fra naturens side?

 I mellemtiden har Malou fået batterier i den sorte vibrator og virker umiddelbart lidt skuffet:

Malou: Den vibrerer ikke særlig kraftigt…

Rikke: Må jeg mærke…? Men hey, se nu her, der kan skrues op for den. Sådan – den skal jo heller ikke være alt for vild, hvis lyden skal holdes nede!

Op af æsken er også kommet et blindfold, et sæt bløde håndjern og et lille sort ”juletræ” i blødt, sort gummi. Det er en buttplugg, og den er hul inden i, så bulletvibratoren kan puttes inden i.

Rikke: Det er umiddelbart en frisk installation i et starterkit, men okay…

Grin på redaktionen. Nu glæder vi os endnu mere til ferien.