Sponsoreret indhold

7 råd: Sådan plejer du parforholdet i den kolde, mørke tid

De lune sommeraftener er ved at være endeligt forbi, og hvis du også synes, det kan være svært at finde romantikken i efterårsmørket, får du her syv tip til, hvordan du forsøder parforholdet i de kolde måneder.

Vores parforhold er som en plante – det skal passes og plejes, så det ikke dør. Og efter en lang, skøn sommer med lyse nætter, middage under åben himmel og badeture i bølgen blå, er det efterhånden tid til at rykke indendørs og finde de små glæder i hverdagen andre steder. Derfor får du her inspiration til, hvordan I plejer parforholdet i den kolde, mørke hverdag.

Find tid til hinanden

I en hverdag fyldt med arbejde, sjaskvåde flyverdragter og madlavning er det vigtigt at prioritere noget, der kun handler om jer. Det er selvfølgelig lettere sagt end gjort, men prioriter det, og allier jer med bedsteforældre eller book en barnepige, der kan se efter poderne, mens I laver noget væk fra matriklen. Det kunne meget oplagt være en månedlig biograftur – den perfekte anledning til at smutte et par timer – bare jer to. Med et medlemskab i Biografklub Danmark får I halv pris på 10 gode biograffilm fordelt over året.

Vær nysgerrig, og spørg ind

Når hverdagen ruller, et det nemt at glemme at tjekke ind hos hinanden; spørge ind til, hvordan går det på arbejdet, den der hobby, den anden er begyndt at dyrke, eller hvordan I hver især synes, parforholdet kører. Find derfor et udvalgt tidspunkt på døgnet, hvor I sætter tid af til at se hinanden i øjnene, fx inden I lægger jer alt for godt til rette i sofaen med et fjernsyn kørende og telefonen lysende, eller lige inden natlampen slukkes.

Find på noget, kun I to har sammen

Det kan være svært at finde lige præcis den ting, som I begge brænder for; måske er han til kunst, hvorimod du er mere til sport – eller omvendt. Heldigvis er film for alle, og Biografklub Danmark udkommer hvert år med et bredt program, der appellerer til enhver smag. Tjek det ud her.

Kaffe på sengen er altid en god idé

På hverdagsmorgener kører de fleste af os på autopilot, så udnyt de lange morgener i weekenden til lidt ekstra forkælelse. Hvad med en friskbrygget kaffe, der serveres på sengen?

Hold den gode tone

Bølgerne kan gå højt i alle parforhold, og mange af os har det med at tage diskussionen, når begge parter er på kogepunktet. Forsøg i stedet at tælle til ti, og vent med at tale om tingene til roen atter har lagt sig.

Send en kærlig sms

’God dag’, ’savner dig’, ’glæder mig til at se dig senere’ – de små hilsner gør en stor forskel, så husk at sende din bedre halvdel en kærlig sms i ny og næ. Altså en, der hverken handler om, hvem der henter, madlavning, eller at I er løbet tør for toiletpapir derhjemme.

Sæt en ny dato i kalenderen efter hver date

En god date er ikke lig med, at den næste kommer inden for en overskuelig fremtid. Så sørg aktivt for, at succesen bliver gentaget igen – og igen. Har I fx et medlemskab i Biografklub Danmark, kan I med fordel booke billetter til næste visning og i samme ombæring booke bord til et nærtliggende spisested, så I kan forlænge den søde tid sammen.

Nyd de gode biograffilm – og dit parforhold.

Sådan fungerer Biografklub Danmark

Filmudvalget har brugt timevis på at se de film, som er på vej til landets biografer. Af dem har de udvalgt de 10 film, som har givet dem de største oplevelser.

For kun 128 kr., som medlemskabet koster, får du 10 rabatkuponer, som giver dig 50 % i rabat, uanset hvad billetten koster i din lokale biograf.

Rabatkuponerne kan bruges i ALLE landets biografer. Du bestemmer selv tid og sted.

Medlemskabet er tjent hjem, allerede efter du har set 2-3 film. 

Glæd venner og familie. Er der en rabatkupon, du ikke får brugt, eller en film, der ikke lige er dig, kan du give kuponen videre. Så kan en anden få glæde af halv pris på billetten.