Sponsoreret indhold
Få bud og inspiration til bryllupsmenuen
Brylluppet skulle gerne gå hen og blive jeres livs smukkeste festdag. Det kræver forberedelse samt nøje og velovervejet beslutninger. Fra detaljer som dækservietterne over til de større og måske vigtigere valg som lokale og bryllupsmenu. Især kan sidstnævnte bryllupsmenu forårsage mange søvnløse nætter.
Her præsenterer du for tre bud på en bryllupsmenu. Fra bryllupsmenuen I designer ud fra et udvalg af danske retter til faste bryllupsmenu, inspireret af en kærlighed til det nordiske køkken.
Danish Minies er danske specialiteter i mini formatDanish Minies - Pris 6 stk. kr 95,00
Vi elsker danske klassikere, gør I også?
Danish Minies er en kærlighedserklæring til det danske køkken, hvor I får alle jeres livretter på en gang.
Danish Minies egner sig både til bryllups receptionen, desserten eller natmaden efter festen. I behøver hverken bestik eller tallerkner – kun servietter. I kan selv designe jeres egen menu, da vi tilbyder et stort udvalg af traditionelle danske livretter.
Danish Minies kan tilpasses efter jeres behov og ønsker til et hvert arrangement.
”Ja!”. Kokkeriet hjælper også meget gerne med dit bryllup
Bryllupsmenu - Prisen for en 3-retters 500 kr, 4-retters 600 kr & 5-retters 700 kr
Kokkeriet er en 1-stjernet Michelin restaurant som tager udgangspunkt i de mange klassiske danske retter og stolte traditioner. Restauranten lægger en ære i at nytænke den gastronomiske arv, som vi er vokset op med – og er iblandt. Kokkeriets mål er at overraske, imponere og allerhelst give fornemmelsen af et eller andet velkendt.
Sammen med køkkenchefen - Morten Krogholm, kan I udvikle en menu specielt til jeres bryllup, så I kan byde jeres gæster på noget helt unikt.
Kokkeriet kan hjælpe med alt, hvad enten det gælder bordplan, invitationer, maden, bryllupskagen, og meget mere, som skal danne rammen om jeres store dag.
Derfor er Kokkeriet ikke blot ‘endnu en leverandør’, men en del af hele processen, så I sammen kan være sikre på, at alle detaljerne er på plads før den store dag.
Du kan følge Kokkeriet på Instagram eller på Facebook
Vi skræddersyr menuen til dit bryllupBryllupsmenu - Pris fra kr. 475
Le chef har eksisteret siden 2008. Indehaver Jens Simonsen har en forkærlighed for nordisk inspireret mad – og for sæsonens råvarer. Den ufravigelige ambition er altid at levere mad af høj kvalitet, der både smags og ernæringsmæssigt har noget at byde på. ”Vi går op i at levere en menu der er skræddersyet arrangementet. Vi bruger gerne tid på at tale med kunden og afstemme forventninger, så vi er sikre på, at slutresultatet bliver en – på alle måder – smagfuld oplevelse.
Le Chefs bud på en fantastisk bryllupsmenu kunne se sådan ud:
Reception: Hjemmelavede rugkiks m. rosmarin, saltede mandler, balsamico bagte pecan nødder, soya ristede valnødder og basilikumcreme
Forret: Bagt kammusling med sprød salat, grønne asparges, bagt serranoskinke, rugbrødscrumble, trøffelcreme samt ærteskud på toppen.
Mellemret: Hvide, smørdampede asparges, jomfruhummerhaler samt rygeostecreme
Hovedret: Indbagt oksemørbrad på bøgehatte, honningristede rodfrugter med brombær, skindstegte kartofler og portvinssauce.
Dessert; Chokolade brownie, hvid chokolade mousse, friske bær, skovbær kompot samt rosmarin twill
Natmad: Italiensk/spansk inspireret tapas bord.