Sponsoreret indhold

Få styr på din gæld

Få styr på din gæld

Har du mistet overblikket over økonomien, eller mangler du råd og vejledning til fornuftig finansiering af en ny bolig?

Knas i finanserne kan føre til mange bekymringer og gå ud over både nattesøvnen og livskvaliteten. Det ér bare ikke rart at føle, at økonomien er ude af kontrol, eller at man har bundet sig til en uholdbar aftale, der på sigt vil komme til at vælte budgettet.

Som regel giver det mere ro at have en klar strategi for, hvordan man kommer ud af den dårlige rytme og håndterer situationen bedst muligt – men det kan være svært at gøre på egen hånd.

Se her, hvor du kan få rådgivning fra eksperter, som dagligt hjælper privatpersoner med ustabil økonomi, gæld og finansiering.

bofinans_cmyk-boligen00002.jpg

Du har højest sandsynligt modtaget gode råd fra venner og familie og lavet research om boligkøb på internettet. Men alligevel er det nemt at blive godt og grundigt forvirret over finansieringen af en ny bolig – og særligt som førstegangskøber.

Hos BoFinans står de derfor klar til at hjælpe. Virksomhedens rådgivere samler trådene med råd og vejledning om finansiering, der sætter dig, din økonomi og dine behov i centrum.

Med lånerådgivning fra BoFinans får du:

  • En analyse af din økonomiske situation
  • Et overblik over din økonomi og dine muligheder
  • En tilrettelagt strategi til finansieringen af en fast ejendom
  • Godkendelse i banken og optagelse af realkreditlån

Se mere på bofinans.dk

hjaelptilgaeld_img_0476.jpg

Hjælp Til Gæld er et specialiseret rådgivningsfirma, som brænder for at give kunderne et liv, hvor der er styr på gælden og finanserne. De har gennem de sidste 10 år hjulpet mere end 2.200 familier til en fremtid uden gæld.

Er gælden vokset skyldner over hovedet, er det svært at få privatbudgettet til at hænge sammen – især hvis der er udsigt til inkasso eller personlig konkurs.

Uanset hvad situationen er, står Hjælp Til Gæld klar til at hjælpe med at lægge en plan, der gør det overskueligt at arbejde mod gældfrihed.

Hjælp Til Gælds rådgivere er alle uddannede jurister og har stor ekspertise i forhandlinger med kreditorer, gældende lovgivning inden for gældssanering og eftergivelse af gæld til det offentlige.

Se mere på hjaelptilgaeld.dk

dansk-gaeldsraadgivning-artikel-alt-for-damerne.jpg

Dansk Gældsrådgivning har over 20 års erfaring inden for økonomisk rådgivning. Virksomheden lægger stor vægt på gældsrådgivning, der hviler på et fundament af basale dyder som ordentlighed, pålidelighed og menneskelighed.

Hos Dansk Gældsrådgivning arbejdes der typisk med tre forskellige måder at blive gældfri på - alt efter hvilken situation man er havnet i:

  • Gældssanering (hvis du typisk har uoverskuelig gæld i forbindelse med tidligere virksomhed eller bolig)
  • Eftergivelse hos Skat (hvis du udelukkende har gæld til Skat)
  • Frivillig akkord (hvis du ikke kan få gældssanering)

Kontakt Dansk Gældsrådgivning, og få en professionel og uforpligtende gennemgang af din sag.

Se mere på gaeldsraadgivning.dk