Sponsoreret indhold

Giv dig selv en afslappende wellnessoplevelse – og glem alt om hverdagen

Vejret og kalenderen fortæller os, at efteråret er ankommet, og sommerferiens afstressende effekt sidder ikke længere i kroppen. Med wellness kan du give krop og sjæl et tiltrængt skud energi og velvære – og samtidig pleje dine nære relationer.

Der er få ting, der slår lyden af beroligende bobler – både fra det varme, brusende spabad og glasset i din hånd. Indeni strømmer den positive energi rundt i kroppen, og det gør det kun endnu bedre, at du deler wellnessoplevelsen med din kæreste, en god veninde, din søster eller mor. Find inspiration på listen her, og glæd dig til en oplevelse, hvor alle sanser bliver forkælet.

Vand, hvile og velvære hos Comwell Hotels

Forkæl krop og sjæl hos Comwell Borupgaard og Comwell Kellers Park, hvor spakonceptet 'Vand, Hvile & Velvære' giver dig tid til ro, nærvær og fordybelse. Træd ind i en verden af afslapning, hvor sanserne vækkes af Comwells signaturduft, som møder dig ved ankomst og følger dig gennem hele spaoplevelsen.

Udforsk alt fra aromabad og saunagus til udendørs hottubs, mens du lader dig omfavne af den beroligende atmosfære. Comwells spahoteller er det ideelle sted at koble af og genfinde din indre ro i naturskønne omgivelser.

Marienlyst Strandhotel introducerer ny poolterrasse

I 2025 byder Marienlyst Strandhotel på en spændende nyhed, der vil berige gæsternes wellnessoplevelser. En splinterny poolterrasse åbner i starten af året, og de første udgravninger er allerede i gang. Dette tiltag lover at skabe en unik oase, hvor gæster kan nyde afslapning under åben himmel.

Den nye poolterrasse er designet til at være et luksuriøst fristed, hvor besøgende kan tilbringe en uforglemmelig dag med vennerne eller nyde en romantisk stund for to. Forestil dig at tage en forfriskende dukkert i poolen, mens solen skinner, eller bare læne dig tilbage med en god bog og en forfriskning i hånden.

Marienlyst Strandhotel ser frem til at byde gæsterne velkommen til en ny æra af wellness og velvære, som vil gøre opholdet endnu mere mindeværdigt. Med denne nye tilføjelse vil hotellet fortsætte med at være et førende valg for dem, der søger en kombination af afslapning, naturoplevelser og luksus.

Prøv en afslappende wellnessoplevelse i Aarhus

PAUSE recovery studio byder velkommen til en unik wellnessoplevelse. Det populære studio ligger i hjertet af Aarhus og passer perfekt ind som en del af en weekendtur til smilets by. De fleste kommer sammen med en kæreste eller veninde og nyder den populære wellnesspakke med tre timers intensiv afslapning kan du lade op med float therapy, infrarød sauna og boots.

Du kan booke en tid til alle spa- og wellnesssessioner online, eller du kan købe et gavekort til en, du holder af (skal blot indløses inden for to år).

PAUSE recovery studio ligger på Frederiks Plads og har åbent kl. 10-22 de fleste dage.

Wellnessophold på Scandic

Træk stikket, og træd ind i en verden af velvære med et wellnessophold på Scandic CPH Strandpark og Scandic Spectrum. Wellnessopholdet byder ikke kun på en god nats søvn, men også masser af forkælelse. 

Træk vejret dybt i en badekåbe i wellnessområdet, hvor du bl.a. kan mærke varmen fra saunaen, flyde i poolen og læne dig tilbage i loungemøblerne med et glas bobler. Afslut dagen med cocktails og en god middag med udsigt over byen. Sov længe og vågn op til en overdådig morgenmadsbuffet med fokus på økologi og gode danske råvarer.