Sponsoreret indhold

Getty Images

Gør ventetiden frem til jul ekstra speciel med en pakkekalender

Vil du forkæle dig selv eller en, du holder af, er en pakkekalender en oplagt måde at drysse julestemning ud over decemberdagene – for hvorfor vente helt til juleaften med at pakke gaver op?

Uanset om du elsker den søde juletid eller har svært ved at komme i julestemning før, der er sat hak ved alle punkterne på to do-listen, vil en pakkekalender give dig noget af det bedste, december har at byde på. Og de findes i alle mulige varianter – alt fra de smukke og erotiske til de søde og børnevenlige – og de er spækket med små kærlighedserklæringer til dig selv eller en, du holder af. På listen her finder du inspiration til otte forskellige pakkekalendere, så du kan få en magisk december.

Sådan forvandler du dit parforhold på bare 24 dage

Sinful

Nøglen til et stærkt parforhold kan findes i kombinationen af leg, intimitet og kommunikation. Men det kan være svært at vide, hvor man starter. Sinfuls julekalender giver en unik mulighed for at styrke intimiteten og kommunikationen gennem grin og kærtegn. Ved dagligt at åbne små overraskelser, der fokuserer på leg og nærvær, opstår der nye muligheder for at connecte. Med hver låge åbnes der op for nye oplevelser og for øjeblikke, der kan bryde dagligdagens rutiner og bringe fornyet energi ind i forholdet både fysisk og følelsesmæssigt. Få nærvær og nydelse, der kan mærkes længe efter, julekuglerne er tilbage på loftet.

Fire søndage med designsmykker fra danske Ae Studio

Ae Studio

Ae Studio er danske designsmykker – tegnet og designet af danske arkitekter med æstetik, funktionalitet og nytænkning for øje.

Adventskalenderen fra Ae Studio indeholder fire smykkegaver, der alle passer ind i Ae Studios mix & match univers – du kan derfor kombinere gaverne på kryds og tværs, ligesom du altid kan udbygge din samling og dermed skabe endnu flere kombinationsmuligheder.

Du kan vælge mellem tre udgaver, alt efter om du eller gavemodtageren ønsker primært guld- sølv- eller sortfarvede smykker. Der er smykker for en værdi af 1300 kroner i kalenderen.

Få 10 % på din adventskalender fra Ae Studio med koden: altfordamerne

A.C. Perchs julekalender

A.C. Perchs

Årets luksuriøse julekalender byder på 24 smukke dåser – hver fyldt med en unik teoverraskelse – som vil glæde teentusiaster gennem hele december. Hver låge gemmer på te nok til at brygge to kopper, hvilket gør det muligt at dele oplevelsen med en, du holder af eller bare nyde den ekstra kop selv. Julekalenderen fås i to fine farver; mørkegrøn og rød – og koster 499 kroner.

Kalenderen fyldt med overraskelser og hemmeligheder

Karamel Kompagniet

Karamel Kompagniets julekalender er skabt med umage og omtanke og vil med garanti forsøde ventetiden op til jul – lige som en julekalender bør!

I hver eneste æske finder du to mundfulde og hele 23 forskellige smagsoplevelser – af både klassiske og limited varianter. Hvis du har lyst, kan du altså dele den med en, du holder af!

Designet er skabt med omtanke, der sørger for, at kalenderen holder sig smuk hele december, og at den ovenikøbet kan genbruges året efter med et refill-kit.

Hvis du drømmer om en eventyrlig julekalender, er Karamel Kompagniets lige noget for dig.

Årets inner beauty adventskalender fra danske VitaYummy

Vita Yummy

Uanset om du er på udkig efter årets adventsgave, værtindegave eller ren og skær forkælelse til dig selv, så har VitaYummy den hyggeligste og lækreste kalender. I en flot VitaYummy beauty adventskalender finder du fire velsmagende overraskelser, som er ren forkælelse til dit hår og dine negle.

VitaYummy er vingummi-vitaminer uden kunstige smags-, farve- og sødestoffer, og deres sjove form og lækre smag gør det nemt at huske i din daglige skønhedsrutine. Du kan finde VitaYummy på Instagram, hvor de deler inspiration til hverdagen.

Du kan købe og læse mere om deres produkter her.

Få en våd og fræk jul med Peechs erotiske adventskalender

Peech

Dyk ned i intimitet og nydelse med Peechs adventskalender, hvor der hver adventssøndag gemmer sig en fræk overraskelse. Julekalenderen byder på et perfekt mix af vibrerende og ikke-vibrerende produkter, der vil krydre din julemåned og skabe sensuelle stunder. 5 hurtige om kalenderen:

· Kan du ikke vente? Få indholdet af kalenderen forklaret lige her.

· Består af fire stykker sexlegetøj. Se dem her!

· Værdi for samlet 1.100 kroner.

· Kalenderen koster 745 kroner.

· Oplader medfølger til de vibrerende produkter.

Find kalenderen lige her.

Gå ikke glip af lækker selvforkælelse hver dag frem til jul.

Surisuri

Surisuri har igen i år sammensat den fineste K-Beauty julekalender til dig, der elsker overraskelser. Julekalenderen indeholder alt det bedste inden for K-Beauty, og produkterne kan anvendes af alle hudtyper.

Produkterne vil være en variation af spændende nyheder og surisuri-favoritter både inden for full size-produkter, rejsevenlige størrelser og masker.

Kalenderen indeholder rens, toner, serum, øjenpleje, masker, ansigtscreme, krops- og hårpleje m.m.

Der vil bl.a. være produkter fra de populære mærker Anua, Beauty of Joseon, Medicube, VT Cosmetics, Village 11 og Petitfee.

Pakkekalender der glæder små sjæle

Lirumlarumleg

Julen er en magisk tid fyldt med forventning og glæde for børn, og som barn findes der næsten ikke noget hyggeligere end at stå op hver morgen til en lille overraskelse.

En pakkekalender er en af de mest elskede juletraditioner, der på magisk vis bygger op til den helt store aften i hele december måned. Det kan dog være en udfordrende opgave som forælder at sammensætte 24 forskellige kalendergaver, der er spændende og sjove, men stadig overkommelige for pengepungen. At finde tid til at shoppe og have fantasi til at finde 24 små gaver kan til tider føre til unødig julestress, hvilket vi alle ønsker at undgå.

Derfor tilbyder Lirumlarumleg den perfekte løsning: Færdiglavede pakkekalendere. Igen i år har de gjort sig umage og nøje udvalgt de fineste små gaver til både piger og drenge i alderen 3-10 år, som uden tvivl vil glæde mange små juleglade børn i hele december. Gaverne er fint pakket ind og med numre. Glædelig jul.