Sponsoreret indhold

Guide: Sådan får du mere kvalitetstid med veninderne

Guide: Sådan får du mere kvalitetstid med veninderne

Savner du også mere tid med veninderne, der strækker sig længere end en enkelt latte? Få her inspiration til, hvordan du nemmere får booket venindetid i kalenderen.

Familielivet er dejligt, men kan også være et benspænd for spontane aftaler med veninderne. Derfor er det vigtigt, at vi aktivt vælger vores aftaler med venner til – og det kan snart sagt være en svær øvelse i en hektisk hverdag. Sammen med Biografklub Danmarkgiver vi dig derfor en udførlig guide til, hvordan du lettere får dyrket dine venskaber:

1. Aftal en date – i god tid

Sæt jeres aftale i kalenderen, så din partner eller bedsteforældrene ved, at det her er din aften, og at de står for putning og affodring af poderne. Så behøver du og din veninde nemlig ikke bekymre jer om skarpe bagkanter.

2. Vælg en god anledning til at ses – jævnligt!

Find en fed tilbagevendende aktivitet, som I kan dyrke sammen – og meld jer til den. Det er meget lettere at forhandle med din partner om en ”friaften”, hvis der rent faktisk er en anledning. På den måde sikrer du også, at der ikke går alt for lang tid mellem jeres aftaler. En fast ugentlig veninde-date er måske utopi, men en gang om måneden lyder realistisk, right?

Derfor er et medlemskab i Biografklub Danmarkoplagt. Her får I halv pris på 10 gode biograffilm fordelt over året.

Sådan fungerer Biografklub Danmark

  • Biografklub Danmark er en landsdækkende biografklub, der giver dig mulighed for at se 10 udvalgte kvalitetsfilm i biografen til halv pris.
  • Et medlemskab koster 128 kr., og med det får du 10 rabatkuponer, der giver halv pris på 10 udvalgte biograffilm.
  • De udvalgte film får biografpremiere med cirka en måneds mellemrum, og rabatkuponerne kan indløses i alle landets biografer.
  • Et medlemskab giver dig fleksibilitet til at gå i biografen, lige når det passer dig – til halv pris.

Se oversigten over årets 10 must see-film her.

3. Sørg for, at jeres biograftur handler om mere end at se en film

Gode film giver stof til eftertanke – og så giver de god grund til at nyde en god middag eller et godt glas vin med din BFF. Indled eller afrund derfor jeres date med manér, så I også har god tid til en tiltrængt snak om alt og ingenting. Vi lover, at du efter sådan en aften er tanket op på maks. god energi.

4. Sæt en ny dato i kalenderen, inden I skilles

Sørg for, at succesen bliver gentaget igen – og igen. Så se, hvornår den næste biograffilm har biografpremiere lige her i Biografklub Danmarks program, og book billetter, inden I skilles. Så er der større chance for, at næste gang, I har en dejlig date, allerede er om en måned.

Nyd de gode biograffilm – og dine gode venskaber!

30 år med gode biografoplevelser

Biograferne er fulde af gode film, og Biografklub Danmark gør det lettere og billigere for alle at komme helt tæt på store følelser, vildt drama og rørende fortællinger på det store lærred.

Med et medlemskab af klubben kan du nemlig for kun 128 kr. få billetter til halv pris til 10 af de film, et udvalg af kompetente filmkendere vurderer til at være nogle af årets bedste biografoplevelser.

Læs mere, og meld dig ind her.

Asset-1.png

Filmudvalget har brugt timevis på at se de film, som er på vej til landets biografer. Af dem har de udvalgt de 10 film, som har givet dem de største oplevelser.

Asset-2.png

For kun 128 kr., som medlemskabet koster, får du 10 rabatkuponer, som giver dig 50 % i rabat, uanset hvad billetten koster i din lokale biograf.

Asset-3.png

Rabatkuponerne kan bruges i ALLE landets biografer. Du bestemmer selv tid og sted.

Asset-4.png

Medlemskabet er tjent hjem, allerede efter du har set 2-3 film.

Asset-5.png

Glæd venner og familie. Er der en rabatkupon, du ikke får brugt, eller en film, der ikke lige er dig, kan du give kuponen videre. Så kan en anden få glæde af halv pris

på billetten.

Her kan du få overblik over hele sæsonens film. Se her og her.