Hvorfor opstår der magi, når mænd og kvinder arbejder sammen?
Chefredaktør Rikke Dal Støttrup og journalist Caroline Heidemann møder investor Anne Stampe Olesen og iværksætter Cana Buttenschøn til en samtale om at være succesfuld kvinde i en branche, hvor mænd er flest.
Sponsoreret af:Cointreau
Forskellighedens magi
Skål Søster lever helt op til sit navn i
dette podcastafsnit, hvor vi er rykket ind på Bar Deco i indre København og får
serveret lækre cocktails af bartender CT (Catherina Susann Skårhaug), som er
en del af Cointreaus netværk for kvindelige bartendere, Cointreau Femme.
Ugens
gæster er investor Anne Stampe Olesen og iværksætter Cana Buttenschøn, som
begge er en del af den aktuelle sæson af Løvens Hule og optagede af,
hvordan gode resultater opstår, når mænd og kvinder arbejder sammen og dyrker deres
forskelligheder.
Cointreau Femme
Cointreau har lanceret et netværk for kvindelige bartendere i hele
landet. Et netværk, der skal styrke kvinder på tværs af branchen og skabe rum
for, at kvinder kan udveksle erfaringer, oplevelser og styrke deres position. Visionen
er at inspirere og bane vej for endnu flere kvinder i bar- og
restaurationsbranchen. Formålet er ikke politisk – det
er søstersind!
Bartenderen bag drinken – CT (Catherina Susann Skårhaug)
CT begyndte i restaurationsbranchen for 12 år siden, og hun har været
hooked fra dag et:
Stemningen, menneskerne og kunsten i at skabe imponerende, gode
cocktails.
Hendes passion har ført hende til Miami og videre til Barcelona, hvor
hun uddannede sig på European Bartender School. I dag arbejder CT på TATA
Cocktail Bar i København, og det betyder meget for hende at være en del af
kvindenetværket Cointreau Femme:
”Vi forstår, hvad det vil sige at være i restaurationsbranchen – vi ser
hinanden som allierede fremfor konkurrenter – vi hylder hinanden, fejrer de små
øjeblikke og løfter hinanden i en branche, hvor der ikke er så mange kvinder.”
Palominita
En
forfriskende og anderledes Low-ABV-version (mindre alkohol) af den
populære Paloma-drink. Palominita har den perfekte
balance af sødme fra Cointreau orangelikør og en snært af syrlighed fra pink
grape og frisk lime – et forfriskende alternativ til de lidt stærkere
cocktails.
Palominita er
nem at lave hjemme og egner sig til et hav af forskellige begivenheder fra en
middag med veninderne til en almindelig aften, der trænger til at blive spicet
en smule op.
Hvis du har lyst til at lave en Palominita, som er den cocktail, vi
drikker i podcasten, får du opskriften her:
1. Vælg et højt glas, og kom isterninger i 2. Derefter kommer du alle ingredienser i: Cointreau
orangelikør, friskpresset
limesaft, pink grapesodavand, Shake-It Mixer
Sugar Cane 3. Rør let rundt, og pynt med lime eller grape
På shake-it.dk finder
du masser inspiration og opskrifter på cocktails med Cointreau – alt, hvad du skal bruge til
at skabe de helt rigtige rammer for en god aften i skønt selskab.