Sponsoreret indhold

Hvorfor opstår der magi, når mænd og kvinder arbejder sammen?

Chefredaktør Rikke Dal Støttrup og journalist Caroline Heidemann møder investor Anne Stampe Olesen og iværksætter Cana Buttenschøn til en samtale om at være succesfuld kvinde i en branche, hvor mænd er flest.

Forskellighedens magi 

Skål Søster lever helt op til sit navn i dette podcastafsnit, hvor vi er rykket ind på Bar Deco i indre København og får serveret lækre cocktails af bartender CT (Catherina Susann Skårhaug), som er en del af Cointreaus netværk for kvindelige bartendere, Cointreau Femme. 

Ugens gæster er investor Anne Stampe Olesen og iværksætter Cana Buttenschøn, som begge er en del af den aktuelle sæson af Løvens Hule og optagede af, hvordan gode resultater opstår, når mænd og kvinder arbejder sammen og dyrker deres forskelligheder.

Cointreau Femme

Cointreau har lanceret et netværk for kvindelige bartendere i hele landet. Et netværk, der skal styrke kvinder på tværs af branchen og skabe rum for, at kvinder kan udveksle erfaringer, oplevelser og styrke deres position. Visionen er at inspirere og bane vej for endnu flere kvinder i bar- og restaurationsbranchen. Formålet er ikke politisk – det er søstersind!

Bartenderen bag drinken – CT (Catherina Susann Skårhaug)

CT begyndte i restaurationsbranchen for 12 år siden, og hun har været hooked fra dag et:

Stemningen, menneskerne og kunsten i at skabe imponerende, gode cocktails.

Hendes passion har ført hende til Miami og videre til Barcelona, hvor hun uddannede sig på European Bartender School. I dag arbejder CT på TATA Cocktail Bar i København, og det betyder meget for hende at være en del af kvindenetværket Cointreau Femme:

”Vi forstår, hvad det vil sige at være i restaurationsbranchen – vi ser hinanden som allierede fremfor konkurrenter – vi hylder hinanden, fejrer de små øjeblikke og løfter hinanden i en branche, hvor der ikke er så mange kvinder.”

Palominita

En forfriskende og anderledes Low-ABV-version (mindre alkohol) af den populære Paloma-drink. Palominita har den perfekte balance af sødme fra Cointreau orangelikør og en snært af syrlighed fra pink grape og frisk lime – et forfriskende alternativ til de lidt stærkere cocktails.

Palominita er nem at lave hjemme og egner sig til et hav af forskellige begivenheder fra en middag med veninderne til en almindelig aften, der trænger til at blive spicet en smule op.

Hvis du har lyst til at lave en Palominita, som er den cocktail, vi drikker i podcasten, får du opskriften her:

Ingredienser – 2 cocktails

4 cl Cointreau orangelikør
16 cl pink grapefrugtsodavand
2 cl friskpresset limesaft
3 cl Shake-It Mixer Sugar Cane
Pynt: limeskive eller et stykke pink grape
Isterninger

1. Vælg et højt glas, og kom isterninger i
2. Derefter kommer du alle ingredienser i: 
Cointreau orangelikør, friskpresset limesaft, pink grapesodavand, Shake-It Mixer Sugar Cane
3. Rør let rundt, og pynt med lime eller grape

shake-it.dk finder du masser inspiration og opskrifter på cocktails med Cointreau – alt, hvad du skal bruge til at skabe de helt rigtige rammer for en god aften i skønt selskab.