Chefredaktør Rikke Dal Støttrup og journalist Caroline Heidemann møder musiker Iris Gold og livsstilsekspert Julia Lahme til samtale om alt fra alter egoer til de største trends.
Sponsoreret af:Cointreau
Skål Søster
afslutter kavalkaden af særafsnit med manér. De sidste fire fredage har vi
udskiftet podcaststudiet med en lækker bar. Dette afsnit er optaget med et
lille eksklusivt publikum i rooftopbar, TATA, på Hotel Sanders i København.
Gæsterne fik serveret lækre cocktails af bartender Helene Rosenfeldt, som er en
del af Cointreau kvindenetværket, Cointreau Femme.
Ugens gæster
er kvinden bag Iris Gold, som fortæller om at skabe et alter ego, som hun kan
se op til. Den anden gæst er livsstilsekspert Julia Lahme, som har spottet, at
især én stor trend vinder frem: empati. Vi taler om kvindefællesskaber, kunsten
at udtrykke sig gennem udseende og meget mere.
Cointreau Femme
Cointreau
har lanceret et netværk for kvindelige bartendere i hele landet. Et netværk,
der skal styrke kvinder på tværs af branchen og skabe rum for, at kvinder kan
udveksle erfaringer, oplevelser og styrke deres position. Visionen er at
inspirere og bane vej for endnu flere kvinder i bar- og restaurationsbranchen.
Formålet er ikke politisk – det er søstersind!
Bartenderen bag drinken – Helene Rosenfeldt
Da valget i
2019 stod mellem at arbejde på en folkeskole eller en bar, valgte Helene
Rosenfeldt sidstnævnte. I dag – 6 år senere – har hun netop vundet titlen som
Rising Star ved BCA 2025 (barbranchens svar på en Oscar.) Det, der især
motiverer Helene Rosenfeldt til at gøre sin ypperligste, er:
”At arbejde
sammen med mennesker, servicere gæster og udfolde min kreativitet, er mine helt
store drivkræfter.”
Til dagligt
arbejder Helene Rosenfeldt på Bar Visit og Bar Nu i Odense, og så er hun en af
del af netværket Cointreau Femme, et netværk, der både har givet hende professionelle
relationer og tætte venskaber. For fremtiden har hun en klar mission:
”Jeg håber,
at vi fremover ikke behøver skelne mellem, om man er kvinde eller mand. Jeg er
bare en bartender.”
Cosmo
Cosmo er en ny udgave af den populære Cosmopolitan, som især er kendt som
Sex and The City-drinken. Denne opdaterede udgave er med sine friske
ingredienser, underspillede sødme og skønneste lyserøde farve den perfekte
cocktail til en festlig aften med veninderne.
Hvis du har lyst til at lave en Cosmo, som er den
cocktail, vi drikker i podcasten, får du opskriften her:
1. Fyld isterninger i din shaker 2. Hæld alle ingredienser i shakeren: Cointreau Triple Sec Likør, vodka, tranebærsaft, friskpresset limesaft 3. Ryst shakeren i 10 sekunder 4. Si indholdet over et martiniglas 5. Klem appelsinskal over de to cocktails
På
shake-it.dk finder du masser
inspiration og opskrifter på cocktails med Cointreau orange-likør – alt, hvad
du skal bruge til at skabe de helt rigtige rammer for en god aften i skønt
selskab.