Sponsoreret indhold

Getty Image

Sådan styrker I parforholdet

Det er ikke længere et tabu at gå til parterapeut. Det er derimod et sundhedstegn, at man arbejder på sit forhold. Læs med her, og lad inspirere til at tage hul på terapien.

Der behøver ikke være knaster i parforholdet for at booke en tid til parterapi. Terapi kan også bruges som en måde, hvor man styrker et i forvejen sundt forhold. Få her listen over en række kompetente parterapeuter, der både kan hjælpe jer, der står midt i en krise, og jer, der bare trænger til at supplere med lidt ekstra til parforholdet.

Giv parforholdet den opmærksomhed, det  fortjener

Det en god idé at passe på sit parforhold og give det den opmærksomhed, som det fortjener og har brug for. Uanset hvor længe, man har været sammen, er et parkursus en god investering for parforholdet.

Hvad får man ud af at deltage på et parkursus:

· Viden om, hvordan man kan pleje kærligheden i hverdagen

· Redskaber til, hvordan man kan skabe gode samtaler

· Indblik i, hvordan man kan møde udfordringer i fællesskab

· Indsigt i, hvordan man kan bevare og pleje venskab, intimitet og fælles værdier

Kurset løber over 2 dage i København eller Aarhus.

Hvordan kan jeg være mig sammen med dig?

Cirkeline er certificeret psykoterapeut MPF, parterapeut og sexolog med speciale i parrelationer. Hos Cirkeline rettes opmærksomheden bl.a. mod parternes indbyrdes accept af hinanden samt deres forskellighed. Herunder deres forskellige måder at:

• Opleve verden

• Løse konflikter

• Kommunikere

• Have behov

• Elske og føle sig elsket

Skaber forskelligheden afstand, slidsomme konflikter, dynamikker og mønstre. Og er der klarhed over hvordan? Og ikke mindst, er der vilje til at forholde sig nærværende og nysgerrigt til hinanden i stedet. Uden at forlade sig selv.

Læs mere om Parterapi.

Book tid til parterapi.

Følg med på Instagram.

Når monogami føles skamfuldt og forkert – Psykologens perspektiv på det nye kærligheds-tabu

Er dine ønsker og præferencer for forhold virkelig dine egne? Hvordan påvirker samfundets – eller din partners – idealer dine følelser om kærlighed og intimitet?

Huma Fatima (eller Huma F) er klinisk psykolog og speaker, der arbejder med tilknytning, relationelle udfordringer og udviklingstraumer – altid med fokus på livets ’her og nu’ problematikker. Huma har base på Nørrebro i København.

Med en holistisk og normkritisk tilgang støtter Huma klienter i at navigere komplekse følelsesmæssige og relationelle udfordringer. Huma har særligt fokus på multikulturel forståelse og LGBT+ inklusion for at skabe et trygt og empatisk rum, men alle er velkomne, uanset baggrund eller livshistorie.

Skriv til psykolog@humaf.dk i dag for mere information

Mere nærhed, færre skænderier

Anja Gundelach Brems er autoriseret psykolog og certificeret parterapeut i emotionsfokuseret parterapi med særlig ekspertise indenfor parforhold i sammenbragte familier.

De fleste par oplever i perioder at miste kontakt og blive fanget i negative samspilsmønstre.

Gennem parterapi lærer I at stoppe jeres negative mønstre, (gen)skabe kærlig kontakt og styrke kommunikationen mellem jer.

Med en omsorgsfuld og professionel tilgang skaber Anja et trygt rum og hjælper jer til at udvikle en dybere forståelse for hinanden.

Anja har 10 års erfaring med parterapi og kombinerer sin psykologiske viden med praktiske redskaber til at styrke trygheden, tilliden og intimiteten mellem jer.