Nytår med Lady Gaga - ta den!

Nytår med Lady Gaga - ta den!

"Luise er vores nye assisterende AD'er, men jeg tror faktisk, at vi også kan gøre hende til bladets uformelle nytårsekspert!"

Hun sidder ret stille derovre. Og layouter derudad. Luise er vores nye assisterende AD'er, men jeg tror faktisk, at vi også kan gøre hende til bladets uformelle nytårsekspert! Der er i hvert fald ikke nogen, der trumfer Luises oplevelser lige umiddelbart – hør selv her:

"I 2008 fejrede jeg nytår i en nationalpark ved Sydney Harbour sammen med en flok venner. Vi badede og drak hele dagen, og kl. 24 overværede vi det flotte festfyrværkeri over Sydney Harbour Bridge og Operahuset. Vi holdt i kø i tre timer for at komme ud af parken pga. de mange mennesker, og da vi endelig kom videre i byen, kunne vi ikke få drengene med ind, da de kun havde klipklappere på!"

Og så var stilen ligesom lagt:

"I 2009 fejrede jeg nytår med fem veninder på det vildeste hotel i Miami. Der var fri bar i tre timer, og det skal lige siges, at vi ikke holdt igen, for de 2.000 kr., som billetterne havde kostet stykket, skulle jo "tjenes ind"! Kl. 24.00 sprang vi ind i det nye år – tog stiletterne af og hoppede i poolbassinet til tonerne af Lady Gaga, som gav en 20-minutters livekoncert."

Ta' lige den!

Sidste år festede Luise igennem på en strand på Sri Lanka – og her kommer det så: Tror I, hun holder sig hjemme i år? Næh, nej, se her er en dame, der forstår at feste.

"Nytårsrejsen går i år til Panama og Costa Rica, hvor nytårsaften skal fejres i en lille sejlbåd ved Kuna Yala Island i det caribiske øhav."

Skål til Luise for at levere bladets mest cool nytårsinspiration – et held for os, at hun gider sidde her på sin pind resten af året! Og godt nytår til alle jer derude, hvad enten I sidder i et sommerhus på Mors eller slanger jer på Madagascars bountystrande!

Se også sidste uges intro: Rigtig god jul!