Sponsoreret indhold

5 unikke spaoplevelser på Sveriges vestkyst

Kun to timer fra København ligger nogle af Sveriges bedste spahoteller langs Hallands smukke kystlinje. Med sin rige spatradition er Halland blevet et oplagt rejsemål for afslapning og velvære. Oplev fem af Hallands mest eksklusive kurbade, hvor luksus og naturskønne omgivelser smelter sammen.

Falkenberg Strandbad

Falkenberg Strandbad ligger idyllisk ved Skrea Strand, lige uden for Falkenberg, og er et af de fineste hoteller langs den svenske vestkyst. Hotellets elegante arkitektur og beliggenhed ved havet leder tankerne hen på The Hamptons. Dette livlige feriested tilbyder en standklub, opvarmede pools, saunaer og afstressende behandlinger. Du kan slappe af i The Retreat Club eller nyde drinks i det glasindkapslede poolområde, hvor temperaturen altid er 25 grader i luften og 33 grader i vandet. Når du tilføjer førsteklasses mad og drikke i hotellets restauranter og barer, får du en komplet oplevelse af total afslapning og luksus.

The Retreat Club på Falkenberg Strandbad

Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Oplev det bedste fra flere verdener på Varberg Stadshotell, hvor asiatiske spatraditioner, et uforglemmeligt hotel og en prisvindende restaurant forenes under ét tag.

På toppen af hotellet ligger Asia Spa, med en betagende udsigt over havet og Varberg by. Her kombineres lokale og asiatiske spatraditioner, hvilket skaber en unik velværeoplevelse. Forkæl dig selv med en række afslappende behandlinger som lysterapi, sauna, tropisk regnbruser og ayurvedisk massage. Dyk ned i de japanske varme kilder og nyd den fredfyldte atmosfære.

Rooftop pool på Varbergs Stadshotell

Varbergs Kusthotell

Kun 52 skridt fra havet finder du Varbergs Kusthotell, hvor unikke spaoplevelser venter. Forkæl dig selv med et tangbad i havvand fra Kattegat eller oplev Sveriges eneste Thalasso-spa. Tag en dejlig slentretur langs promenaden, og afslut dagen med at varme dig foran pejsen.

Her er havet en integreret del af din oplevelse i alt fra forfriskende bade i saltvandsbassinet, saunaer, til varme og kolde pools og gavnlige tangbehandlinger. Derudover byder hotellet på smukke værelser, uovertruffen udsigt og en restaurant med fantastisk mad.

Tangmassage på Varbergs Kusthotell

Sinnenas Spa på Ästad Vingård

Ästad Vingård midt i Åkullas bøgeskove ligger Sinnenas Spa, en oase, hvor alle sanser vækkes. Hvert spamiljø har unikke duftsammensætninger inspireret af det omkringliggende naturreservat. Her kan du nyde opvarmede udendørs og indendørs pools, koldtvandskilder, brusere og en unik undervandssauna. Udover den skønne spa er der også en af Hallands bedste restauranter, Restaurang ÄNG, der stolt kan prale af en Michelin-stjerne.

Saunaen i Sinnenas Spa på Ästad Vingård

Tylösand spa ved Halmstad

I spaen på Hotel Tylösand udenfor Halmstad smelter ro og afslapning sammen i smukke omgivelser. Med havet lige uden for døren og panoramaudsigten over klitterne føles grænsen mellem inde og ude næsten udvisket. Forkæl dig selv med både indendørs og udendørs pools, saunaer, boblebade og en række luksuriøse behandlinger. Hotel Tylösand rummer også Sveriges største kunstgalleri for moderne fotografi, stilfulde hotelværelser, lækre restauranter og et pulserende natteliv. Velkommen til en oase af luksus og velvære! 

Indendørs og udendørs pools i The Spa på Hotel Tylösand

Du kan rejse til Halmstad, Varberg, Falkenberg i Halland med direkte tog fra København. Alternativt kan du tage færgen fra Helsingør til Helsingborg, fra Grenå til Halmstad eller fra Frederikshavn til Gøteborg.

Hallands highlights, du ikke må gå glip af

Maden 

I Halland venter madoplevelser i særklasse. Gode restauranter, hyggelige miljøer og førsteklasses råvarer. Gårdbutikker, lokale surdejsbagerier, prisvindende restauranter og caféer ligger side om side, og de har én ting til fælles: Kun det bedste er godt nok.

Naturen 

Halland byder på smuk og varieret natur. Fra dybe skove og bløde sandstrande til salte klipper og vidstrakte sletter. Halland har fine vandrestier, landeveje til cykling og den prisvindende Kattegattleden – cykelstien, der strækker sig langs kysten fra Helsingborg til Gøteborg.

Kulturen 

Kulturinteresserede vil elske Halland, hvor spændende museer og udstillinger venter. Oplev alt fra moderne kunst og design til naturhistorie, og dyk ned i områdets rige kulturarv.

Byerne 

Hallands byer ligger som en perlerække langs vestkysten. Fra den charmerende by Kungsbacka til historiske Varberg, livlige Halmstad og hyggelige Laholm. Uanset hvor du tager hen, kan du nyde gode shopping muligheder, spændende museer, unikke spisesteder og masser af atmosfære i de små, brostensbelagte gader.

Læs mere om Halland