Sponsoreret indhold

Action, læring og hygge for hele familien

Action, læring og hygge for hele familien

Sommerferie betyder masser af tid sammen med familien, men det er ofte ikke helt nemt at finde underholdning, der lige passer teenageren, de lidt yngre og de helt små.

Og hvis vejret også begynder at drille, kan dagene hurtigt blive lange. Vi har derfor samlet en række sjove og spændende aktiviteter i København og omegn, som med garanti vil underholde hele familien.

Sjove oplevelser i videnskabens verden

Højt til himlen og nye horisonter på Experimentarium.

Dyk ned i videnskaben og få luft til både krop og knop på toppen af Experimentarium hele sommeren. 

Den gyldne Himmeltrappe rejser sig fra Experimentariums tag til en spektakulær udsigt over Øresund og er tillige et skønt sted, hvor I kan nyde en stribe solskin med en kop kaffe, en is eller en lun sandwich. 

Fra den nye, maritime udsigtsplatform, Bølgetoppen, er der udsigt næsten hele horisonten rundt. Zoom ind på skibstrafikken med de kraftige kikkerter og gå sammen i sømandstræning. 

Experimentarium byder på to udendørs og tre indendørs etager - fyldt med sjove oplevelser i videnskabens verden for hele familien.

Du finder os:

Experimentarium

Tuborg Havnevej 7

2900 Hellerup

Svævebaner og træklatring i 21 meters højde

GoMonkey København ligger i en lille oase tæt på Gladsaxe svømmehal. Et lille grønt åndehul i byen tæt på centrum, hvor alle kan få en kæmpe oplevelse. Vi har masser af svævebaner og trætop-baner.

HVOR SKAL JERES EVENTYR STARTE?

GoMonkey København har noget til alle fra 6 år og op. Få en god, underholdende og actionfyldt dag i træerne! De har baner, der starter i 1 meters højde og helt op til en platform i 21 meter.

Man kan også holde børnefødseldag hos GoMonkey, som sørger for, at I får den bedste fødselsdag med en masse sjov og hygge.

Hos GoMonkey København elsker de klatring, og de arbejder hver dag på at blive den bedste udendørsoplevelse i København.

Kom ud og få en helt særlig og aktiv oplevelse i det fri.

BOOK HER

Du finder os her:

GoMonkey ApS

Gladsaxe Sportscenter

Vandtårnsvej 55 (parkeringsplads)

2860 Søborg

Flere tusinde kvadratmeter action under ét tag

leos.jpg

Hos Leo’s oplever man lykken fra bevægelse hver dag. Her ser man, hvordan børn løber, klatrer og har det sjovt. Vi kan godt kalde det træning uden træning.

Legecentre er mellem 3500-5000 kvm fyldt med trampoliner, boldbassiner, sportsarenaer og meget mere. Et besøg hos Leo’s er et eventyr for hele familien og der er altid gratis adgang for voksne.

Når energien er lav, kan du besøge bistroen hos Leo’s, hvor du finder et stort udvalg af mad.

Leo’s Legeland arrangerer også fødselsdagsfester, og med mere end 10 års erfaring har de helt styr på det med fødselsdage.

Fødselsdagsbarnet kan vælge imellem forskellige temaer – lige fra Disco til værelser inspireret af eventyr.

Du finder os i:

Herlev, Ishøj, Odense, Aalborg & Aarhus

Underholdning og hygge for hele familien

paintball_golf_youth_2.jpg

Vær sammen om sjove oplevelser i Cecilie´s. Den 18 hullers minigolf bane skal bare opleves. Banen bugter sig i et hyggeligt indendørs parklingende landskab med bakker, søer, kampesten og træer.

Lokationen i charmerende gamle fabrikshaller gør Cecilie´s til et helt igennem unikt sted. Et sted man ikke vil hjem fra.

En af de populære måder at fordrive tiden på i Cecilie´s er de berygtede burgere og hjemmelavede milkshakes. Er man sulten for mere underholdning, kan man udfordre hinanden med strikes og kegler på bowlingbanerne, pool, airhockey eller bordfodbolde.

Oplevelser til en hel dag eller bare for et par timer.

Du finder os her:

Cecilie's

Hørkær 1

2730 Herlev

Maritime oplevelser for børn

Museumsoefart_maria_dnvang_komprimeret.jpg

M/S Museet for Søfart er fyldt med sommeraktiviteter for hele familien i uge 27-31. 

Ræs om kap i dokken på de splinternye ’rumpejoller’ – et lille ’skib’ der kommer frem, når man vrikker med rumpen. 

Byg dit eget drømmeskib og deltag i konkurrencen om at blive sommerens mesterbygger.

Leg på det store maritime legeunivers DRØMMESKIBET. Klæd jer ud og vær kaptajn for en dag. Kravl i motorrummet, last skibet og hold kursen.

Når kræfterne er brugt op, står isboden M/S MAREN klar med kolde lækkerier.

Børn har gratis entré til museet, som holder åbent hver dag i juli og august kl. 11-18. 

Du finder os her:

M/S Museet for Søfart

Ny Kronborgvej 1

3000 Helsingør

Garanteret trampolin-sjov for hele familien

salire_bill.jpg

Xjump - Danmarks største trampolinpark - Sjove aktiviteter for hele familien

Hop ind i et univers, hvor gulve og vægge er bygget op af mere end 200 forskellige typer trampoliner. Det er en unik form for underholdning, og garanteret sjov for hele familien.

I Xjump Trampolinpark kan du og din familie nå nye højder på deres performance trampoliner og springe ud i parkens kæmpe skumgrav. Du kan udfordre dig selv på Walking Wall og kæmpe imod dine venner på trampolin-høvdingbanen og meget mere. Xjump har også et børneområde til de mindste fra 0-4 år, hvor de kan hoppe rundt og styrke deres motorik samt balance. 

Mens ungerne hopper, kan forældre nyde en kop kaffe i caféen, hvor det også er muligt at købe mad. Læs mere om Xjump her.

Du finder os her:

Xjump

Mileparken 10

2740 Skovlunde

Vandleg for alle aldre

water.jpg

Water & Wellness Flintholms subtropiske badeland på Frederiksberg byder på et stort morskabsbassin, et babybassin, 2 vandrutsjebaner samt adgang til 25 meter bassinet.

I morskabsbassinet kan alle vandhunde lege og boltre sig, og i babybassinet kan de mindste plaske rundt i det varme vand.

De vilde vandrutsjebaner byder på fart og spænding. Den store vandrutsjebane begynder med et 3 meter drop, der giver det vildeste sug i maven.

I weekender og ferier har Water & Wellness Flintholm også en Aquaglide (oppustelig forhindringsbane) i vandet. Den udfordrer både store og små, og indbyder til flere timers leg.

Water & Wellness Flintholm glæder sig til at byde hele familien velkommen.

Du finder os her:

Water & Wellness Flintholm

Bernhard Bangs Alle 41, 2000 Frederiksberg

Nedlæg venner og familie på det gamle B&W skibsværft

paintball_laserskydning-(2).jpg

Røgkanoner og lydeffekter er standard, når der spilles Lasertag i de rustikke og industrielle B&W skibsværftslokaler på Refshaleøen hos Paintball Arena i København.

Rammerne for oplevelsen gør, at man nemt bliver grebet af stemningen, og der går ofte sport i den, når spillerne kan følge med i egen og holdets hitscore, points og præcision på storskærmen.

Konkurrencen om at nedlægge fleste modstandere, hold-imod-hold, er et populært højdepunkt for mange børn og voksne.

Sjovt nok er der flere voksne, der spiller Lasergames i Paintball Arena end børn. Og det siger noget om, at leg ingen alder har.

Et to-timers-event med en times Lasergames og en anden valgfri aktivitet koster fra 275 kr.

Læs mere her

Du finder os her:

Paintball Arena

Refshalevej 177A

1432 København K.