Sponsoreret indhold

Se videoen - Børnefamilien ”Vi fulgte drømmen om hus, have og egen carport”

For Kim og kæresten blev Vesterbro for trang. De byttede bylejligheden ud med albuerum, børnevenlige omgivelser, et rigt overraskende kulturliv og evigt egen parkeringsplads i Roskilde.

På en stille villavej i Roskilde står Kim Røntved for hans og familiens røde murermestervilla. For et år siden skiftede parret bylivet og tilværelsen i lejlighed ud med hus, have, fuglekvidder og domkirkeklokker i det fjerne. Og det er de rigtigt, rigtig glade for, forklarer han.

– Vi valgte at flytte ud af København, fordi vi, nok ligesom så mange andre, gerne ville have lidt mere albuerum. Lidt mere luft under vingerne. Og en have og en carport. Vi var rigtig trætte af at lede efter parkeringspladser, siger han.

Selvom både Kim og hans kæreste havde jobs i byen, trak drømmen om den børnevenlige villavej med egen have og parkeringsfaciliteter mere end logistiske praktikaliteter. Sidenhen er de blevet forældre til en lille dreng og planlægger nu også et bryllup.

– Det gode råd er at have god til forberedelse og få talt tingene igennem. Hvad vil vi, og hvad har vi råd til og den slags, siger han.

Store livsbegivenheder i sigte? Arbejdernes Landsbank er med dig

Mangler I sparring til planlægning og overblik ved nogle af livets store begivenheder? Huskøb, bryllup, familieforøgelse? Så tag en snak med Arbejdernes Landsbank og få kyndig hjælp. Vi er i al beskedenhed danskernes foretrukne bank. Læs mere på Al-bank.dk.