Sponsoreret indhold

Se videoen: Fra København til Stenlille: ”Vi drømte om mere plads, der var helt vores egen”

Selv en storby kan blive for trang for en børnefamilie med udflytterdrømme og længsler efter åbne vider og delvis selvforsyning. Luanna og familien har taget springet – skal du med?

– Vi trængte rigtig meget til at komme ud af København. Og vi trængte rigtig meget til at have mere plads – og nu har vi 1 ½ hektar, siger Luana Kofoed Strandgaard glad. Sammen med familien har hun udskiftet lejligheden i København Nordvest med hus og kæmpehave.

– Når først man får børn, vil man også rigtig gerne have en have, hvor de bare kan gå ud, og at det ikke er sådan en ”udflugt”, hvor man skal ned ad trapperne og ned i gårdhaven, siger Luana.

I stedet udlever familien nu en drøm med direkte udgang til græs under tæerne og plads til store armbevægelser lidt uden for Stenlille i Nordsjælland. Her har de fundet huset, som tillader dem at udleve de drømme, der har spiret i dem længe. Drømme om frihed, køkkenhave, hønsehold, der giver både hygge, friske æg og kyllingekød af egen avl. Og det er de ovenud lykkelige for.

Fra lejlighed til hus?

Går I med husdrømme, udflyttervisioner, udrejselængsler eller noget fjerde, der kunne gøre jeres familie lidt lykkeligere? Uanset hvad I drømmer om, står Arbejdernes Landsbank klar til at hjælpe jer tættere på at realisere det. Læs mere på Al-bank.dk og find ud af, hvorfor vi er danskerne foretrukne bank.