Sponsoreret indhold

Varm op til Børnenes Bogforum: 7 must-see oplevelser for legesyge læseheste

Børnenes Bogforum vender tilbage i weekenden d. 1.-3. november! Entil festival og fejring for alle børnefamilier, hvor glæden ved bøger, gode historier og fantastiske litteraturuniverser er i centrum.

Bogforum vil gerne vække læselysten hos alle, store som små, og på Børnenes Bogforum d. 1.-3. november er der rig mulighed for at opleve den magi, der opstår, når bøger, fantasi og fællesskab mødes. Med en stor arenascene, legepladser, aktivitetsområder, quizzer, teater samt et inspirerende og legesygt line-up med alle ungernes yndlingskarakterer, bliver Børnenes Bogforum efterårets helt store familieoplevelse.

Vi har udvalgt 7 højdepunkter fra programmet, som du og børnene helt sikkert ikke vil gå glip af:

1. Live tegneshow med Lakserytteren & vennerne

Den kreative YouTube-stjerne og forfatter Lakserytteren og hans venner, Sælma, Lasse Winther og Emil Poulsen, disker op med Bogforums skøreste tegneshow live med publikum – med tegneriet fortsat i Flimmers område efterfølgende.

2. Popsi & Krelle: Musikalsk Sjov

Kom i god tid, når Popsi og Krelle underholder med masser af sjov fra scenen. I et musikalsk show præsenterer de deres nye bøger i vanlig Popsi og Krelle-stil. Pssst! Børnene kan få lov til at hilse på idolerne i Meet’n’Greet-området efter showet.

Foto

3. Anders Matthesen: Ternet Ninja 3 

Ternet Ninja 3 er på gaden! Oplev Anders Matthesen og et glædeligt gensyn med alle de ikoniske karakterer, Aske, Sune, Jørn, Sirene og Onkel Stewart, i unikt show på Børnescenen efterfulgt af Meet’n’Greet.

4. Børste besøger Børnescenen

Tag de små med til et underholdende show med Pindsvinet Børste fra Minisjang. Med fagtesange og sjov for de mindste er dette en perfekt aktivitet for de yngste bogelskere. Efter showet kan børnene møde Børste til et hyggeligt Meet’n’Greet.

5. Jas og Mika: YouTube-Stjernerne i Fokus

Hvordan er det at være Jasmin og Mika? Og er der nogen ulemper ved at være kendte ansigter? I deres nye bog deler det populære YouTube-par de vildeste historier fra deres liv - nemlig historien om dengang de fik en stalker.

6. Sebastian Klein: Dyrequiz og 100 skøre historier fra Zoo

Er du en vaskeægte dyrenørd? Sebastian Klein tager sin bedste dyrequiz med til Børnenes Bogforums Lyttesalon. Senere kan du igen opleve ham på Børnescenen, hvor han deler de 100 skøreste historier fra zoo.

7. Streetfodbold med Jasseminho og Nanna

Hvis du er vild med fodbold, må du ikke gå glip af Nanna og Jasseminho fra Ultra-serien "En for holdet". De vil vise deres bedste tricks fra streetfodbold-miljøet, og du får måske endda mulighed for selv at prøve kræfter med sporten. Kan du ikke få nok, kan du senere finde Nanna Lind Kristensen på Lille Scene i samtale med forfatteren bag Nanna-serien, Katrine Juel.

Dyk ned i det fulde program på Børnenes Bogforums hjemmeside og skynd jer at sikre billetter til hele familien via Billetlugen.dk.