Sponsoreret indhold

GRAVID? Der er mange tanker og følelser – få hjælp fra eksperter, der giver dig ro til at glæde dig

GRAVID? Der er mange tanker og følelser – få hjælp fra eksperter, der giver dig ro til at glæde dig

Uanset om det er første, anden – eller tredje gang – er det noget helt særligt, når der er to streger på pinden. Det betyder nemlig én ting: Nyt liv.

Glæde og spænding

At være gravid er først og fremmest forbundet med glæde og spænding, for hvem gemmer sig derinde, hvordan ser hun ud, er han sund og rask? De mange følelser, der buldrer løs, får nemt de 9 måneder til at snegle sig afsted, og det er helt normalt, at der undervejs dukker nogle tanker og spørgsmål op. Hvordan mon fødslen bliver? Kommer amningen til at gå, vil jeg overhovedet amme? Mon min baby har det godt derinde? Hvordan bliver vi som forældre? Og det helt store spørgsmål; vaginal fødsel eller kejsersnit?

Uanset, hvad der melder sig, kommer de alle af noget godt: Vi vil vores barn det allerbedste.

I trygge hænder

Heldigvis kan det være lettere at takle, hvis det er nemt at række ud efter professionel hjælp. Med en graviditetsforsikring fra Tryg kan du få online rådgivning af en erfaren jordemoder undervejs i graviditeten, fx gode råd og generel vejledning om graviditet, gener, fødsel og barsel. Du og din familie har også mulighed for at tale med en psykolog, hvis noget skulle opstå, der skal tages hånd om her og nu.

Ro i maven

En graviditetsforsikring kan selvfølgelig ikke fjerne de følelser og tanker, der helt naturligt dukker op, men den kan give ro og tryghed, når du ved, der er hjælp at hente både under din graviditet og i forbindelse med fødslen.

Er det første gang, du hører om graviditetsforsikring, giver det god mening! For lige nu er Tryg de eneste i Danmark, der tilbyder denne form for forsikring til dig og dit ufødte barn. I Sverige køber 85 % af alle gravide til gengæld en graviditetsforsikring.

Vælg den løsning, der passer dig

Ingen kvinder – eller graviditeter – er ens. Derfor har Tryg sørget for, at du nemt kan vælge en løsning, der passer netop dine behov. Alle kan få Basis-pakken helt gratis, der blandt andet giver adgang til en videokonsultation og ubegrænset adgang til e-konsultationer med en erfaren jordemoder.

Du kan også gøre brug af en række videokurser om fx fødselsforberedelse og amning. Skulle der ske usædvanlige ting under graviditeten eller fødslen, som sætter sine spor, giver Basis-pakken også mulighed for at tale med en psykolog.

Få mere hjælp

Mærker du et behov for øget sikring, kan du vælge en udvidet pakke, som giver dig og dit barn en mere omfattende dækning. En udvidet pakke indebærer fx også økonomisk hjælp til at gøre hverdagen lettere, hvis der skulle opstå komplikationer fx under fødslen.

Endelig kan du også vælge Super-pakken, der ud over de andre løsninger også giver dig adgang til en lang række behandlinger, hvis du oplever graviditetsgener, eller hvis du har brug for genoptræning efter fødslen. Skulle du eller din partner vise tegn på en efterfødselsreaktion, giver Super-pakken også adgang til psykologhjælp.

Læs mere om graviditetsforsikringen og de tre pakker her.

TEKST_Liggende-par-Tryg-TRY08165[58].jpg