Sponsoreret indhold

Inspiration til sjove og lærerige julegaver til de mindste

Inspiration til sjove og lærerige julegaver til de mindste

Julen står for døren, og webshops og legetøjsbutikker bugner med gaveideer til de mindste. Udbuddet er som altid enormt, men hvis man gerne vil give børnene noget, de kan bruge til lidt mere end bare midlertidigt sjov væk fra iPad’en, så er det straks sværere.

Det kan nemlig være en udfordring at finde den perfekte gave, som både underholder og udvikler barnet med kreativitet og lærerige udfordringer.

Vi har derfor samlet en række produkter og legetøjsbutikker, som alle kan inspirere til den helt rigtige gave til de små.

Kreative og fleksible byggeklodser

Rumskibe, biler eller sjove fantasidyr? Alt er muligt med BAKOBA, og alle kasser indeholder mange forskellige byggemuligheder

BAKOBA inspirerer børn til at bygge fra fri fantasi og er specifikt designet til at udvikle børns kreativitet samt motoriske evner. Byggeklodserne er lavet af et holdbart og fleksibelt skummateriale

Materialet har mange fordele; det kan bøjes og vrides uden at gå i stykker, det er let og lydløst, hvilket skaber et komfortabelt legemiljø – og så kan byggeklodserne flyde på vand og vaskes i vaskemaskinen. BAKOBA er derfor også ideelt til badekarret, hvor børnene kan eksperimentere med deres konstruktioners balance i vandet.

Naturvidenskabeligt legetøj til børn i alle aldre

Tag på en eventyrlig rejse rundt i verden med motoriserede robotter. Med dette legesæt fra Captoy, kommer du og dit barn ud på en eventyrlig safarirejse. Sammen bygger I motoriserede robotter og følger dem på deres rejse, som beskrives i den medfølgende historiebog. 

Captoy er en dansk virksomhed, der har specialiseret sig i lærerigt legetøj med et særligt fokus på naturvidenskaben. Drømmen er at gøre læren om naturvidenskab til en sjov del af alle børns hverdag, og derfor er der sjovt og lærerigt legetøj til børn fra 3 år og helt op til de voksne legebørn på over 100 år.

Et must-have til småbørnsfamilien

Der ligger med garanti allerede massevis af legesager under juletræet i år, som de små kan brænde krudt af på – er én mere til samlingen virkelig nødvendig? Giv i stedet en gave, der ikke kun er til glæde for familiens mindste medlemmer.

Det danske mærke Everleigh & Me har udviklet et skridsikkert stoleunderlag, der gør mad- og legetid lidt lettere for den moderne familie.

Underlaget kommer i stilrene farver og prints, der passer ind i det nordiske hjem. Det kan let og simpelt rengøres med en våd klud, mens gulve beskyttes fra diverse madrester og legetøjsridser.

Giv barnet en god start når det skal i gang med at kravle og gå

Forkæl et barn med en Kravle Start pakke fra det Danske firma GoBabyGo, og giv barnet en god start, når barnet skal i gang med at kravle og gå. Pakken indeholder 3 af GoBabyGo´s populære produkter med special designede gummidutter på knæ og fødder. 

Kravle Start Pakken hjælper barnet, så det ikke glider på glatte gulve, og styrker balancen og motorikken. Pakken indeholder et par skridsikre strømper, et par kravlestrømpebukser, samt et par kravleknæbeskyttere. Det hele fås i mange lækre farver i to størrelser 6-12m/12-18m. Kravlepakken leveres i en flot gaveæske, som er perfekt som julegave til et aktivt barn.

Kæmpe udvalg i Danmarks ældste legetøjsbutik

Find årets julegaver hos Geppel’s Legetøj - Danmarks ældste legetøjsbutik.

Geppel’s Legetøj har et kæmpe udvalg af legetøj til børn i alle aldre. Find f.eks. Baby Born Soft Touch Vintersæt, som I øvrigt også er på tilbud!

Hos Geppel’s finder du alt fra biler, Lego og dukker til lamper, sengetøj og andre lækre ting til børneværelset.

Giv barnet en tryg søvn

De personlige godnatsange fra Norly & Friends skaber allerede god søvn til tusindvis af børn hver nat. Melodierne er komponeret ud fra forskningsbaseret værdier, som danner trygge rammer for søvnen. 

Godnatsangene findes i fire melodier, og Norly & Friends indsynger barnets navn i den valgte melodi, så den bliver barnets helt egen. Der tilhører en syng-med version OG slumremusik, som nemt afspilles i appen. 

En samlet søvnpakke inkluderer, ud over musikken, en godnatbog med en personlig hilsen fra dig, sangtekst og noder. Anbefales til børn i alderen 0-6 år. 

Find de skønne søvnpakker og læs mere på www.norlyandfriends.dk.

Foren leg med læring og motorik

Lyder det forlokkende med lydløst legetøj til børnene? Så prøv de små dyr fra Units Danish Design, som er fremstillet i slidstærkt EVA-skum. 

Dyrene kommer i tre forskellige æsker med henholdsvis bondegårdsdyr, afrikanske dyr og nordiske dyr. De små dyr forener leg, læring og motorik, og de kan bruges til at styrke barnets sprog og indlæring ved at øve former, farver og dyrelyde.

Dyrene kan stables eller komme med på eventyr udendørs, da de let kan gøres rene med en tur i opvaskemaskinen.

Dyrene kan også bruges i badet, hvor de flyder oven på vandet og klæber til den fugtige væg.