Sponsoreret indhold

Lækkert børnetøj til de kolde måneder

Lækkert børnetøj til de kolde måneder

Vintertøj til børn er meget mere end lækkert design. De løber, hopper og tumler, så funktionaliteten og slidstyrken er mindst lige så vigtig, når vintergarderoben skal fornys.

En anden væsentlig faktor er sundheden for vores børn. Kan huden ånde, når børnene er på legepladsen, og er vintertøjet bæredygtigt og produceret uden brug af pvc og andre sundhedsskadelige materialer.

Vi har samlet fem brands, som alle har fokus på funktionalitet, design og bæredygtighed.

Masser af plads til leg i det vandtætte, åndbare og økologiske imprægneret vintertøj.

Primetime_vores_brn_artikel.jpg

Vinter er vores favorittid, og vi har et bredt udvalg af udendørstøj og fodtøj til børn. Hos Racoon Outdoor er vi ligesom børn – cool, opfindsomme og altid nysgerrige.

I vores design har vi stor fokus på, at der skal være plads til, at børnene kan lege og være fysisk aktive. Vi går aldrig på kompromis med funktionaliteten og kvaliteten, når vi designer vandtæt, vindtæt og åndbart overtøj.

Selvfølgelig er vores overtøj også helt fri for PVC, samtidig med at vi nu også bruger en helt ny økologisk imprægnering, da vi ønsker det bedste for børnene.

Kig forbi Racoon Outdoor og vores store udvalg af vintertøj

GreenCotton_musli_artikel_1.jpg

Müsli by Green Cotton laver økologisk babytøj og børnetøj med GOTS certificering i størrelserne 56 til 122. 

Müsli er meget mere end bare pænt og praktisk tøj. Det er også det sunde valg til dit barn samt det miljøvenlige valg i en kvalitet, der kan bruges igen og igen: Choose and reuse – the sustainable choise!

Efterårskollektionen består af hverdagstøj i lækre, afdæmpede farver og prints. Derudover finder du også lækker økologisk uld-fleece og strik, termotøj, sengetøj og meget mere. Kig ind på webshoppen og se de fine nyheder.

Baselayer til leg, skiferien eller hygge derhjemme

HellyHansen_48610_469.jpg

Frost Down Jacket er en let, blød og varm dunjakke, som de fleste vil elske. Stilen er cool og afslappet, og jakken fås i mange forskellige farvekombinationer, så der er noget for enhver smag. Hætten er aftagelig, og har ekstra refleks som øger synligheden. Gennemgående YKK lynlås bidrager til den høje kvalitet. 

Jakken fra Helly Hansen er perfekt til de kolde vintermåneder i Danmark, men kan også sagtens bruges som skijakke på vinterferien. Frost Dunjakke er PFC fri og koster 800 kr. Fås i str. 1 til 8 år. 

I vinterhalvåret er et godt baselayer nærmest uundværligt. Baselayer kan bruges til alt – cykling, skovture, leg, skiferie – eller bare som hyggesæt, når man slapper af hjemme.

HH Lifa Merino er et sæt bestående af bukser og langærmet top. 2-lagskonstruktionen med Lifa fibre inderst mod huden og 100% blød merinould yderst sikrer, at man er varm og tør. Sættet fås i mange forskellige farver og mønstre i str. 1 til 8 år. Vejl. Pris 500 kr. 

Udforsk verden i eksklusivt LEGO® Wear

Kabooki_outerwear_614x600px.jpg

LEGO® Wear TEC Exclusive er en overtøjslinje af højeste kvalitet, som tager udgangspunkt i det nysgerrige og urbane barn, som elsker at udforske verden. 

Linjen er skabt til hverdagens behov – skolen, børnehaven og legepladsen. Den er lavet i en ekstra slidstærk kvalitet til hverdagens leg og brug og kommer i nedtonede, klassiske farver, som holder år efter år.

Hvorfor vælge Exclusive?

• Et vandsøjletryk på 15.000 mm sørger for 100% vandtæthed.

• Tåler min. 100.000 Rubs/gnidninger, hvilket er lig med en høj slidstyrke

• 100% vindtæt

• Åndbar

• Fuldt tapede sømme er med til at sikre 100% vandtæthed

• Tåler tørretumbler

• Vandafvisende Bionic Finish Eco overfladebehandling

• 100% flourfri

• 3M reflekser sikrer synlighed i mørket

• Aftagelig hætte med sikkerhedsbånd

Besøg LEGOwear.dk og se nærmere på det store udvalg af vinterovertøj.

NordNord__mg_7041_large.jpg

Børnetøj inspireret af Bornholms rå naturBornholm har sit helt eget modehus, Okker-Gokker Nature, hvor lækkert design, økologi & kvalitet er nøgleord. Du har måske hørt om mærket, som i øvrigt har vundet priser for deres nordiskprægede kollektioner?

Ejer og designer, Ingeborg Griegel, udtaler: “Vi lader os inspirere af Bornholm og den rå natur. Vi vælger kun at arbejde med 100% naturlige materialer som bl.a. bomuld og uld, da dette er det bedste og sundeste for børn at have direkte på huden.

Det er personligt vigtigt for mig, at tøjet er fri for skadelige kemikalier, og bæredygtigt produceret under ordentlige arbejdsforhold. Derfor er tøjet også GOTS certificeret”.