Sponsoreret indhold

Leg i det fri: Inspiration til udendørsaktiviteter dit barn vil elske

Leg i det fri: Inspiration til udendørsaktiviteter dit barn vil elske

Sommeren behøver ikke at gå stille for sig, selvom familieturen sydpå højest sandsynligt er blevet udskudt. Mange børn elsker at lege i det fri og med udendørslegetøj og sjove spil, kan haven og den lokale natur byde på mange timers underholdning.

Er dit barn en vandhund, vild med alt der hedder sport, eller en lille naturforsker der gerne undersøger alt, hun eller han møder på sin vej?

Frisk luft og grønne omgivelser er de helt perfekte forhold til fri leg og bevægelse, og har I spændende udendørslegetøj- eller spil med jer, kommer familiens små hoveder næppe til at kede sig denne sommer.

Vi giver her inspiration til, hvor I finder lige præcis det legetøj, der kan gøre jeres tid i haven eller naturen ekstra sjov.

legeakademiet_udeleg-for-brn-614x800-final.jpg

Der er derfor god grund til at indtænke legerum i haven, når I indretter jer udendørs – og det er lige præcis det, Legeakademiet er eksperter i.

Hos Legeakademiet finder du et bredt udvalg af udelegetøj til både store og små. Til de yngre børn anbefaler de bl.a. deres nye outdoor-serie, som består af udekøkken, plantebord, værksted, grill m.v.

Se mere på legeakademiet.dk

olisan_alt-vores-born-4-20.jpg

På børne-webshoppen Olisan.dk er der stort fokus på naturen – udendørs kan de små nemlig finde ro, samtidig med at deres sanser kan gå på opdagelse.

Det kan fx være på en gåtur, hvor I har kikkert med og oplever det vilde dyreliv helt tæt på. Se nærmere på, hvad der kravler på og i jorden med en insektlup, eller opbevar insekterne i en insektboks, så I kan få et kig på de fine vinger og lodne ben fra alle vinkler.

Er dit barn ikke så glad for at røre ved insekter, er en insektsuger en god hjælper – selvfølgelig helt uden at skade dyret.

Se flere sjove fantasidyr bygget i træ her eller på Olisan.dk Instagram-profil @olisandk 

penesco_sunflex-strandfoto.jpg

Sunflex Sport er sjove spil og strandlegetøj til hele familien. Kom ud og leg i den friske luft, spil i haven, i parken eller på stranden, eller tag de underholdende aktiviteter med jer på sommerferie.

Her finder I både batspil, frisbees, dykker-legetøj som ringe og haleslør, footbags, bløde boomeranger, velcro-handske-kastespil og flere forskellige bolde og kastespil i neopren, så de er lækre og bløde at røre ved – også når man skal gribe.

Med Sunflex Sport får I høj kvalitet, flotte og farverige designs og timevis af sjov bevægelse og leg, som styrker reaktionsevne og øje-hånd koordinationen. Legetøjet er udviklet til at være holdbart og tåler naturligvis vand, ligesom det har kraftige syninger og er slidstærkt.

Find nærmeste forhandler via tlf: 2236 1100 / info@penesco.dk

allintoys_altileg_annonce.jpg

Webshoppen altileg.dk giver vi dig et bredt udvalg af legetøj til gode priser. Her finder du alt og mere til, du skal bruge for at aktivere dine børn udendørs - som fx løbehjul, rullesko, havespil, hulahopringe og meget andet.

Sortimentet på altileg.dk byder altid på nye, spændende varer. Ejerne bag bestræber sig på hele tiden at være med på de nyeste trends og diller, mens de selvfølgelig også forhandler de kendte mærker og klassiske varer, der aldrig gør af mode.

Brug rabatkoden: sommer10, og få lige nu 10% rabat på første ordre.

Se mere på altileg.dk

avform_biodantoy-voresbrn_614x800px.jpg

Fordi børn lærer forskelligt, skal der naturligvis også være plads og mulighed for mange typer af læring. Og netop det vil virksomheden Av Form gerne understøtte med det bedste legetøj og kreative materialer. Se deres store udvalg af udelegetøj til børn i alle aldre.

Hos av form er fokus, at både forældre og børn skal føle sig trygge ved deres produkter, og derfor stiller de høje krav til både sig selv og deres leverandører. De arbejder aktivt for at mindske deres belastning på miljøet, og har været ISO 14001 miljøcertificeret siden 2001.

Se mere på avform.dk

borneneskartel_aquaplay_vores_brn.jpg

Leg med vand er altid fascinerende, og webshoppen Børnenes Kartel spår, at deres sjove vandbaner fra Aquaplay igen i år bliver sommerens store hit hos børnene. I kan vælge mellem både mindre og større modeller samt en smart foldbar model, som nemt kan tages med på tur i sommerhuset eller til stranden.

Vandbanerne giver både rumlig læring, når de skal bygges op og derefter læring om vandets bevægelser – alt sammen mens man har det hylende skægt! Aquaplay-banerne er ideelle til leg udendørs, men de kan også sagtens bruges indenfor, hvis I fx sætter banen op ude i brusekabinen.

Se mere på borneneskartel.dk

lirumlarumleg_sommerbilleder_614x800px6.jpg

I maj måned begynder det at krible og kravle i haven, parker og i skoven. Tag en tur ud i naturen med børnene, få græs på knæene og jord under neglene. De fleste børn kan fordybe sig i timevis med at finde små kryb og nærstudere dem. Det giver en god anledning til en snak om dyrene, hvem der lever i naturen og hvordan vi passer på dem. Find alt hvad du behøver for at studere dyrene med insektbokse, forstørrelsesglas og meget mere hos lirumlarumleg.dk

”Hos Lirum Larum Leg sætter vi en ære i altid at udvælge det bedste og mest kreative legetøj til børnene uanset om det er til udendørs eller indendørs leg. Det skal gerne være noget, der opfordrer til både bevægelse, motoriske udfordringer og kreativ tænkning, så alle barnets sanser stimuleres gennem legen” fortæller Anja Lytzen, som selv er mor til 4 børn i alderen 5-16 år, og derfor har gode testere af legetøjet på hjemmefronten.

Kig ind på www.lirumlarumleg.dk og bliv inspireret af det legende univers med et imponerende stort og varieret udvalg af legetøj, interiør og accessories til børn i alderen 0-12 år. Bestiller du inden kl. 12, sendes pakken samme dag. Skal du købe en gave, så er gaveindpakningen altid gratis. Du kan også få sendt din gave direkte til modtageren, hvis du ikke selv kan aflevere den.