Sponsoreret indhold

6 smarte køkkenrulle hacks, du skal kende

Køkkenrulle er en trofast følgesvend på de fleste køkkenborde – men kender du alle de gode køkkenrulle hacks? Bliv klogere på seks af dem her.

Du kender det sikkert, madlavningen er i fuld gang, og måske kører det meste på rutinen? Men hvad hvis vi nu fortæller dig, at der findes små, nemme køkkenrulle hacks, der både kan hjælpe dig med at optimere din madlavning og oprydningsproces?

Her har vi samlet seks smarte tips til, hvordan du kan bruge din køkkenrulle.

1. Fjern overflødig olie fra mad

Er du træt af overskydende fedt? Så kan du heldigvis bruge køkkenrulle til let at absorbere fedtet. Start med at lægge køkkenrulle på en tallerken. Når du er færdig med at stege den fedtholdige mad, placerer du det på den forberedte tallerken med køkkenrulle på. På den måde suges det overskydende olie fra maden.

2. Få en bedre stegeskorpe

Værdsætter du også en god stegeskorpe? Så kan det her køkkenrulle tip godt gå hen at blive et af dine favoritter. Ved at tørre kød eller fisk med køkkenrulle inden stegning, fjerner du den overskydende væske, som ellers kan forhindre, at kødet når sit fulde potentiale.

Med køkkenrullen fra Lambi Classic, kan du desuden opleve fordelene ved, at den ikke fnugger. På den måde kan du være sikker på, at den ikke efterlader rester på maden.

3. Sørg for at dit skærebræt ikke glider

Hvis du skal arbejde med skarpe knive eller være ekstra forsigtig under din madlavning, kan du med fordel bruge køkkenrullen til at skridsikre skærebrætter og fade. Det gør du ved at starte med at fugte et stykke køkkenrulle, hvorefter du placerer det under skærebrættet.

På den måde kan du sikre, at skærebrættet kan holdes stabilt, mens du hakker grøntsager, frugt eller andet.

4. Optimer din opvask

Det kan være ret hyggeligt at fordybe sig i madlavningen – men hvem af os drømmer ikke om at kunne optimere vores opvask? Et godt tip er, at du under din madlavning med fordel kan bruge et stykke køkkenrulle til at tørre forskellige køkkenredskaber som for eksempel dit rivejern. Ved at gøre det umiddelbart efter du har brugt det – kan du nemlig undgå at ting som ost og grøntsager sætter sig fast.

5. Undgå at dit afløbsrør stopper til

Fedt, olie og madrester er lidt af en fjende, når det kommer til dit afløbsrør i køkkenet. For at undgå at afløbsrøret stopper til, er det derfor en god idé ikke at skylle de fedtede stegepander eller gryder direkte. Tør i stedet gerne madrester og fedt af med et stykke køkkenrulle, før du vasker dem.

6. Få perfekt pudsede glas

Drømmer du om at kunne løfte din borddækning med helt klare glas uden striber? Skyl glassene i varmt vand og tør dem af med den bløde Lambi Classic køkkenrulle i rolige cirkler. Pust let på glasset, og giv det en sidste polering med tør køkkenrulle. På den måde kan du skabe et rent og indbydende look, der føles lækkert på bordet.

Om Lambi Classic Køkkenrulle

Når du skal bruge køkkenrulle til madlavning, er det vigtigt, at du sørger for, at papiret er ideelt til at kunne være i kontakt med fødevarer. Lambi Classic Køkkenrulle er glas- og gaffelmærket, hvilket betyder, at du sikkert kan anvende det under din madlavning. Papiret er lavet af nye fibre fra nordlige egne, hvilket gør det hygiejnisk og sikrer, at der ikke efterlades partikler på maden.

Lambi Classic Køkkenrulle er alt i alt et stærkt, tykt, hygiejnisk og højtabsorberende papir til hverdagsbrug, der er produceret i Sverige og anbefalet af Asthma Allergy Nordic.

Læs mere om Lambi Classic Køkkenrulle her