Køkkenrulle er en trofast følgesvend på de fleste køkkenborde – men kender du alle de gode køkkenrulle hacks? Bliv klogere på seks af dem her.
Sponsoreret af:Lambi
Du kender det
sikkert, madlavningen er i fuld gang, og måske kører det meste på rutinen? Men
hvad hvis vi nu fortæller dig, at der findes små, nemme køkkenrulle hacks, der
både kan hjælpe dig med at optimere din madlavning og oprydningsproces?
Her har vi
samlet seks smarte tips til, hvordan du kan bruge din køkkenrulle.
1. Fjern overflødig olie fra mad
Er du træt af overskydende fedt? Så kan du heldigvis bruge køkkenrulle til let at absorbere fedtet. Start med at lægge køkkenrulle på en tallerken. Når du er færdig med at stege den fedtholdige mad, placerer du det på den forberedte tallerken med køkkenrulle på. På den måde suges det overskydende olie fra maden.
2. Få en bedre stegeskorpe
Værdsætter du
også en god stegeskorpe? Så kan det her køkkenrulle tip godt gå hen at blive et
af dine favoritter. Ved at tørre kød eller fisk med køkkenrulle inden stegning,
fjerner du den overskydende væske, som ellers kan forhindre, at kødet når sit
fulde potentiale.
Med
køkkenrullen fra Lambi Classic, kan du desuden opleve fordelene
ved, at den ikke fnugger. På den måde kan du være sikker på, at den ikke
efterlader rester på maden.
3. Sørg for at dit skærebræt ikke glider
Hvis du skal arbejde med skarpe knive eller være ekstra forsigtig under din madlavning, kan du med fordel bruge køkkenrullen til at skridsikre skærebrætter og fade. Det gør du ved at starte med at fugte et stykke køkkenrulle, hvorefter du placerer det under skærebrættet.
På den måde kan du sikre, at skærebrættet kan holdes stabilt, mens du hakker grøntsager, frugt eller andet.
4. Optimer din opvask
Det kan være
ret hyggeligt at fordybe sig i madlavningen – men hvem af os drømmer ikke om at
kunne optimere vores opvask? Et godt tip er, at du under din madlavning med
fordel kan bruge et stykke køkkenrulle til at tørre forskellige køkkenredskaber
som for eksempel dit rivejern. Ved at gøre det umiddelbart efter du har brugt
det – kan du nemlig undgå at ting som ost og grøntsager sætter sig fast.
5. Undgå at dit afløbsrør stopper til
Fedt, olie og madrester er lidt af en fjende, når det kommer til dit afløbsrør i køkkenet. For at undgå at afløbsrøret stopper til, er det derfor en god idé ikke at skylle de fedtede stegepander eller gryder direkte. Tør i stedet gerne madrester og fedt af med et stykke køkkenrulle, før du vasker dem.
6. Få perfekt pudsede glas
Drømmer du om
at kunne løfte din borddækning med helt klare glas uden striber? Skyl glassene
i varmt vand og tør dem af med den bløde Lambi Classic køkkenrulle i rolige
cirkler. Pust let på glasset, og giv det en sidste polering med tør køkkenrulle.
På den måde kan du skabe et rent og indbydende look, der føles lækkert på
bordet.
Om Lambi Classic Køkkenrulle
Når du skal bruge køkkenrulle til
madlavning, er det vigtigt, at du sørger for, at papiret er ideelt til at kunne
være i kontakt med fødevarer. Lambi Classic Køkkenrulle er glas-
og gaffelmærket, hvilket betyder, at du sikkert kan anvende det under din
madlavning. Papiret er lavet af nye fibre fra nordlige egne, hvilket gør det
hygiejnisk og sikrer, at der ikke efterlades partikler på maden.
Lambi Classic Køkkenrulle er
alt i alt et stærkt, tykt, hygiejnisk og højtabsorberende papir til
hverdagsbrug, der er produceret i Sverige og anbefalet af Asthma Allergy
Nordic.