Sponsoreret indhold

Dansk boligindretning til de mørke måneder

Dansk boligindretning til de mørke måneder

Boligindretning og interiør kan være med til at skabe den hyggelige stemning, vi alle søger, når vi trækker indenfor i de kolde måneder.

Hygge er en følelse og en stemning, der nærmest er blevet et dansk nationalsymbol. Det handler naturligvis om de personer, vi er sammen med, men også om de små, lune øjeblikke, hvor vi bare har det rart. Men hvordan skaber du et hjem, der oser af hygge?

Vi har samlet en række danske designs, som alle er med til at skabe den helt rigtige varme stemning i de mørke måneder.

Paia_dsc00399.jpg

Miljøvenlige soyalys med og uden duftVidste du, at vi danskere er det folkefærd, der brænder flest levende lys? Desværre er de stearinlys, der brændes, hverken særligt miljøvenlige eller gode for vores helbred, idet de udskiller skadelige partikler. 

Paia Copenhagen arbejder ud fra devisen om at designe ’et bedre alternativ’. De har skabt en kollektion af smukke og miljøvenlige soyalys med og uden duft – soyavoksen er lavet af økologisk dyrkede soyabønner, der er en fornybar ressource og duften er baseret på rene æteriske olier.

Lysene kommer i seks lækre farver, der er perfekte at style i din boligindretning. Dansk, enkelt og bæredygtigt design til dit hjem.

Klassiske vitriner til de nordiske hjem

LIndebjergALT.jpg

Lindebjerg Design’s DARK OAK-serie er en ’special edition’ af vores klassiske vitriner. Skabet er produceret i egetræ og resultatet er en tekstur og varme, der synliggør træets fine struktur.

Hængsler og greb er i messing. Et udtryk, der går hånd i hånd med den skandinaviske møbeltradition.

dottir_01.jpg

Dottir Nordic Design er en dansk designvirksomhed, som brænder for smuk keramik med kant.

Alle produkter er udviklet i hånden på keramikværkstedet i Frederiksværk, inden de går videre i produktion.

Dansk-islandske designer, Thora Finnsdottir, er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi og arbejder i dag som både keramiker, designer og kunstner med porcelæn som det foretrukne materiale.

Thora finder inspiration overalt, men særligt på loppemarkeder, hvor gammelt og nyt mødes. Hendes designs er kendetegnet ved nytænkning og hendes passion for at give nyt liv til universelle, genkendelige former. 

Dét, der kendetegner Dottir produkter, er en høj kvalitet og detaljegrad samt et unikt udtryk. Former og mønstre udfordres, sammensættes på nye overraskende måder og gør produkterne til små kunstværker.

Mange Dottir designs har været flere år undervejs, da kun meget få producenter i verden er i stand til at håndtere en produktion af det unikke design og de komplicerede støbe og glaserings-processer.

IbLaursen_alt_for_damerne_ibl_s.jpg

Ib Laursens Autumn Winter 2019 kollektion er fyldt med varme tæpper, bløde puder, brændte efterårsfarver, dybe vintertoner og masser af levende lys, der fylder os med den helt særlige og velkendte trang til at skrue ekstra op for efterårshyggen.

I de dejlige efterårs- og vintermåneder nyder vi hinandens selskab i køkkenet, hvor Proviant-gryderne simrer, vi slænger os i hyggekrogen med en bog, vi trækker stikket og slapper af i stuen, og vi bliver liggende under dynen og sover længe.

Når dagene bliver korte og vintermørket sænker sig, nyder vi lyset og varmen fra lanternerne og stearinlysene, som gør årstiden ekstra behagelig og hyggelig. 

warmnordic_ny_-friedegg-mr.jpg

Warm Nordic er et nyt, dansk designbrand som dyrker den varme, nordiske æstetik og stemning.

Hos Warm Nordic finder du et eksklusivt mix af klassisk design fra 50’erne og 60’erne samt design af nye, danske og internationale designere. Kollektionen består af møbler, lamper og accessories, som forener solidt håndværk, kvalitet og hjemlig hygge. 

I anledning af designer Hans Olsens 100-års jubilæum lancerede Warm Nordic en bæredygtig kollektion som hyldest til tradition og fornyelse. Jubilæumsserien er lavet af bæredygtige tekstiler fra Kvadrat, der understreger Warm Nordics farverige, æstetiske univers.

Oplev de mange design i Warm Nordics butikker eller shop på warmnordic.com.

Ny designklassiker fra Klassik Studio

klassik-studio-beauty-box.jpg

Klassik Studio udspringer af velkendte Klassik Moderne Møbelkunst, der siden 1991 har været Danmarks førende specialbutik inden for danske, vintage møbelklassikere. Derfor har Klassik Studio stor fokus på at viderebringe danske designklassikere af højeste kvalitet.

Køb eller se meget mere om Klassik Studios produkter på www.klassikstudio.com