Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af supertilbud på boliginteriør til Black Friday

Gå ikke glip af supertilbud på boliginteriør til Black Friday

Vi lister en række fysiske- og online-interiørbutikker, der lover stærkt nedsatte priser på designmøbler, børnegrej og skønhedspleje til Black Friday den 29. november. Glæd dig!

Vores hjem er et af de steder, hvor vi bruger allerflest timer. Det er her, vi dyrker familielivet, inviterer venner til middag, fejrer de vigtige mærkedage og slapper af efter en lang arbejdsuge. Derfor er det også vigtigt, at vi indretter os efter vores egen personlige smag og individuelle behov, for vores bolig siger ikke bare noget om, hvem vi er, den er også med til at sætte et afgørende præg på vores dagligdag. Men indkøb af interiør kan mærkes på pengepungen, så mange af os nøjes med at sukke efter lækre designermøbler, en blød og komfortabel seng i topkvalitet og andre unikke boligartikler. Heldigvis kan du gøre mange af dine indretningsdrømme til virkelighed fredag den 29. november, når flere af landets designbutikker slår dørene op for Black Friday.  

Obuzi_CB-0200_6-(1).jpg

Den danske møbel- og interiør-webshop OBUZI råder over sit eget kompetente designteam, og til Black Friday har du mulighed for at få fingrene i brandets kvalitetsmøbler til nedsatte priser. Her finder du blandt andet originale og kvalitetsbetonede træ- og metalmøbler, der er skabt i naturlige materialer – alle i tidløst design med en stærk visuel identitet. Du kan f.eks. pryde hjemmet med et unikt tøndebarskab af massivt Rosentræ, et råt plankebord i sort finish eller et flot vitrineskab i metal & glas. Lad dig inspirere af det brede udvalg på www.obuzi.dk - og gå ikke glip af de unikke tilbud.

trendyLiving_black-friday-altfordamerne2.jpg

Står du og mangler nyt til hjemmet? Hos trendyliving.dk finder du alt fra luksuriøse brands til familievenlige mærkevarer som HAY, AYTM, Skagerak, bObles og Bloomingville, og til Black Friday vil der være rigtigt gode tilbud at hente, når alle lagervarer bliver nedsat med mindst 20% og helt op til 60%.

Du finder bl.a. møbler, lamper, tilbehør til badeværelset og køkkenet, søde produkter til børneværelset og dejlige, varme tekstiler til den kolde tid. Glæd dig til 29. november, hvor du har mulighed for at gøre et rigtig godt køb.

Du kan ikke få det forkerte ben ud af den rigtige seng

drmmeland-black-friday-artikel.jpg

Populære Drømmeland har siden 1975 skabt kvalitetssenge til folks individuelle behov. Ud fra deres særlige ekspertise inden for området har – og gør de stadig – en dyd ud af at rådgive om senge- og madrastyper til folk med rygproblemer eller andre skavanker.

I de fysiske butikker finder du kvalitetsbrands som TEMPUR, Auping, Svane og MasterBed, og du kan sammensætte sengene efter mål, madrastype, farve, gavltype, ben m.m. Med andre ord, kan du skabe en seng lige efter dine behov og personlige smag. Kendetegnende for alle sengene er, at de er lavet i et stilrent look, der giver dit soveværelse et roligt, eksklusivt udtryk. På Black Friday er der nedsatte priser på de populære senge – glæd dig.

bedrenaetter_sirius_black_kompri_1.jpg

Noget af det vigtigste for os er en god nattesøvn, derfor er det værd at investere i en ordentlig seng, for der er ikke noget værre end at føle sig helt radbrækket, når vækkeuret ringer. Hos Bedre Nætter finder du heldigvis yderst komfortable senge i uovertruffen kvalitet, og til Black Friday kan du spare helt op til 76% på et af det danske brands populære senge.

Bedre Nætter er udelukkende online, men det betyder selvfølgelig ikke, at hjælpen er langt væk. På Black Friday sidder et hold kompetente medarbejdere klar fra midnat til at svare på alle dine spørgsmål.

cahetu_heg--mller-19.09.jpg

Hos den eksklusive webshop Cahetu.dk bliver du med ét draget ind i et skønt univers fyldt med velvære og med fokus på bæredygtige brands.

Du finder blandt andet et bredt sortiment af danske produkter fra blandt andet Aiayu, Care by Me, Juna, Studio Feder, The Organic Company, Rudolph Care og mange flere. Uanset om du trænger til nyt til garderoben, om du skal have udvidet dit personlige udvalg af luksuriøse skønhedsprodukter eller mangler interiør til boligen finder du det hos Cahetu.dk.

Derfor kan du godt glæde dig til Black Friday, hvor du kan shoppe en lang række populære produkter med gode rabatter. Nyhedsbrevsmodtagere og følgere på Instagram får først adgang til de gode tilbud.

Elegante og funktionelle gardiner til hele boligen

luxsun_altbolig.jpg

Står du og mangler gardiner til boligen, bør du tage et kig ind på gardinshoppen.dk. Uanset om du er på udkig efter plisségardiner, rullegardiner eller lamelgardiner, vil der helt sikkert være et produkt, der passer til din bolig. Gardinshoppen byder blandt andet på mange forskellige nordiske og minimalistiske gardinartikler, der alle er yderst funktionelle uden at gå på kompromis med æstetik og design.

Gardinerne passer til ethvert hjem, da du kan bestille dem efter de mål, du har brug for. Desuden kan du også bestille gratis farveprøver, så du er helt sikker på at finde det rette match til din bolig.

Til Black Friday kan du spare hele 20% om fredagen og 10% resten af weekenden med koden ‘blackfriday’. Vi ses på gardinshoppen.dk

es_furniture_boligliv.jpg

ES Furniture er en online møbelbutik, der tilbyder et stort udvalg af designlækre møbler og boligtilbehør i god kvalitet. ES Furniture har fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig inden for indretning af private hjem. Den inspirerende webshop bliver løbende opdateret med de nyeste trends og farver, hvor du desuden finder mere end 50 forskellige luksusbrands lige fra Broste Copenhagen, til Bloomingville Hubsch, Nordal, Tine K Home, Cozy Living og Lene Bjerre m.fl.

Til Black Friday sørger ES Furniture for de vildeste tilbud, og du kan spare helt op til 80% på både møbler og boligtilbehør. Mon ikke det var noget for dig?

lampemesteren_boligliv.jpg

Det er ikke bare vigtigt med god belysning – det er også vigtigt, at dine lamper er i god kvalitet og æstetisk design. Lampemesteren præsenterer dig for nogle af de førende designerer inden for belysning, og du vil med garanti finde en lampe, som er lige noget for dig – og dit hjem.

Til Black Friday vil du som minimum spare 20% og have mulighed for rabatter helt op til 40%. Allerede inden fredag kan du holde dig opdateret og være blandt de første, der får adgang til de gode tilbud. Alt du skal gøre er at tilmelde dig Lampemesterens kundeklub.

Klikker du en lampe hjem i din digitale indkøbskurv sørger vi selvfølgelig for fri fragt og 100 dages returret. Husk at der er fri fragt ved køb over 499 kr.

luxprogardiner_ds_1526.jpg

Hos Gardinbus.nu hjælper det kompetente personale dig med at finde den helt rette løsning inden for solafskærmning – det handler nemlig ikke kun om kvalitet, men også om udseende. Derfor er det altid rart at se produktet i relevante omgivelser, når du skal vælge en løsning til dit personlige hjem.

Heldigvis tilbyder Gardinbus.nu en unik service: De besøger dig med deres store udvalg af vareprøver og finder en løsning med udgangspunkt i dine ønsker om form, funktion og farvevalg. De klarer selvfølgelig også tilpasning og montering, så gardinerne sidder, som de skal.

Bestil et besøg af Gardinbussen på Black Friday ved hjælp af formularen på gardinbus.nu, og få gratis montering. Bemærk. Tilbuddet gælder hele Sjælland.