Sponsoreret indhold

Geberit badeværelse og afløbsrende

4 gode køb, der giver dit badeværelse kant

Er du til rene linjer, men vil du samtidig gerne have et badeværelse, der ikke ligner alle andres? Med disse fire køb skaber du et unikt rum, hvor design og funktionalitet går op i en højere enhed.

Gør badeværelset lækkert, funktionelt og et rart at være, for du er der jo ret ofte. Med andre ord: Man skal ikke undervurdere værdien af et langt og lækkert bad i de rette omgivelser. Her får du 4 tips til køb, der hjælper dig godt på vej mod netop det.

Enestående fliser i nordisk design

Fliser på et badeværelse har alle dage været et hit. De er nemme at gøre rent og de tager ikke skade af den fugt, som befinder sig på badeværelset meget af tiden. De er dekorative, og der findes et hav af muligheder for at sætte præg på indretningen med cool kakler og fliser. Engang i de glade 80’ere gik mønstrede fliser i brune nuancer igen i badområdet og matchede den karrygule vask og badekar, som prydede mange badeværelser. I dag hitter det grafiske, kunstneriske og skæve look, og farverne må gerne skrige lidt. Arttiles er håndtrykte designfliser skabt af to danske billedkunstnere, og brandet er kendt for utraditionelt brug af farver og former. Mix og match med ensfarvede fliser på dit badeværelsesgulv.

Shop Arttiles her

Et elegant og anderledes afløb i dit bad

Afløbet i badeværelset er måske ikke umiddelbart det første man tænker på, når man skal indrette badeværelset, men det burde faktisk være en del af dine overvejelser. Geberit står bag en helt ny type afløbsrende, som udover at være let at installere og rengøre, også er super smart og diskret. CleanLine hedder produktet, som er lavet i rustfrit stål og matcher de fleste moderne badeværelser. Stålskinnen er fleksibel på den måde, at den kan tilpasses de fliser, den skal sidde sammen med, så den ikke skaber rod i designet eller tager unødvendigt meget plads.

En integreret hårsi i afløbsrenden gør det desuden ultranemt at fjerne hår - man løfter blot sien op efter endt bad og skyller den under hanen. Derudover har renden en feature, der gør det svært for snavs og bakterier at samle sig. Så bliver det ikke nemmere at holde brusekabinen ren og lækker.

Læs mere om Geberits Cleanline afløbsrende her

Den funktionelle og übersmarte toiletspand 

Pedalspanden fra Vipp er efterhånden gået hen og blevet en designklassiker, som har eksisteret siden 1939. Denne udgave i mat sort står super flot sammen med alle farver og understøtter den nordiske indretning med dens enkle og klassiske udtryk. Og så er der selvfølgelig en grund til, at pedalspanden har fået lov til at dominere markedet i så mange år – den udstråler nemlig kvalitet og så er den både praktisk og funktionel. Prisen er også derefter, men til gengæld kan du have spanden i mange år, og sortimentet byder også blandt andet på matchende tandbørstekrus og toiletbørster.

Shop VIPP pedalspand her

Kunst, der tilfører liv til badeværelset

En af de indretningstrends, der lige nu ses ofte på badeværelset, er at indrette med planter. Vi har fundet en eksotisk plante, der ikke kræver så meget opmærksomhed. Derfor kan også den høre under kategorien praktisk. Monstera plakaten med den hippe plante er lige til at blive glad i låget af, og den kan tilføre liv til ethvert badeværelse. Plakaten forhandles på webshoppen Justspotted.