Sponsoreret indhold

Nem make-over: Pift boligen op med tapet

Nem make-over: Pift boligen op med tapet

Trænger boligen til et skud forår? Du kan let og hurtigt invitere sæsonens farvepalette indenfor med nyt tapet på en eller flere vægge. Her er seks webshops, hvor du kan shoppe fine og stemningsfulde mønstre.

Foråret og de lysere tider, det bringer med sig, giver som regel lyst til en smule forandring på boligfronten. Og orker du ikke de helt store og tidskrævende projekter, er nyt tapet det helt rigtige make-over-projekt at kaste dig over.

Har du et rum, der trænger til lidt farve eller et personligt touch, kan du nemt og hurtigt give det et nyt, smukt udtryk ved at tapetsere en enkelt væg, alle fire – eller hvis du vil skabe en effekt udover det sædvanlige; loftet!

Det velkendte og klassiske blomstrede tapetmønster skaber øjeblikkelig retro-stemning, hvad end det er køkkenet, badeværelset eller soveværelset, du vil give en kærlig overhaling, men der findes også masser af andre muligheder, hvis du er mere til den moderne stil. Eller noget helt tredje.

Se med her, hvor vi har samlet seks af de fineste tapet-shops online til inspiration.

illux_tapetmilj_kopi.jpg

Webshoppen Illux sælger både tapeter og vægkunst og gør en dyd ud af at inspirere til, hvordan du kan sætte dit eget personlige præg på hjemmets hvide vægge – uden at det skal koste en formue. Forvandl fx et fint billede, du selv har taget, fra digitalt foto til unikt vægtapet, eller skab et nyt og stemningsfuldt udtryk med et af webshoppens 300 håndplukkede tapeter fra et stort udvalg af anerkendte designere.

Du kan vælge mellem rulletapeter i standardmål 0,53x10 meter, fotostater på mål, eller uploade dit helt eget design. Mulighederne er mange, og det er enkelt og hurtigt at bestille.

Se mere på www.illux.dk

tapethuset_ardsavuti.jpg

Tapethuset er en 122 år gammel familieejet tapetvirksomhed, som er gået i arv gennem flere generationer. Målet både dengang og i dag er at opfylde deres kunders vildeste tapetdrømme, og det fremgår tydeligt af de mange forskellige og utroligt fine varianter, de har at vælge imellem.

På deres webshop finder du et bredt udvalg af kvalitetstapeter - med alt fra markedets mest trendy varianter fra mærker som engelske Cole & Son til klassisk børnetapet samt murstenstapet, der kan give din lejlighed en stemning af det urbane New York.

Besøg tapethuset.dk eller virksomhedens showroom på Katrinebjergvej i Aarhus Nord.

Katrine_fototapete-ryu-heiliger-kiefernwald-web-3.jpg

Er du til store blomster og dramatiske baggrunde? Eller måske det enkle og rå look? Uanset hvad kan du roligt klikke turen forbi wall-art.dk, hvor der både er noget til minimalisten, den vilde og modige indretter - og alt indimellem.

webshoppen finder du mere end 1000 forskellige fototapeter, du kan sende personlige budskaber og lave statements med. Gå på opdagelse blandt tapeter, wallstickers, kanvasprint og stænkplader, og find det udtryk, der passer perfekt til lige præcis dig og din bolig.

Få mere inspiration på vores Instagram.

cFlauenskjold_535631_1.jpg

Flauenskjold.dk forhandler et bredt og spændende udvalg af tapeter til den moderne bolig – blandt andet kollektionen ’Yucatán’. Den populære Yucatán-kollektion er fyldt med bløde bladmønstre og antikke stenmotiver i både guld- og sølv, som giver en rigtig wow-effekt i rummet.

På billedet her ses en fin variant med stormønstrede blade i en af tidens flotte mustard-nuancer.

Du kan se tapetet på vores datterselskabs hjemmeside MPTapet.dk eller måske endnu bedre: Besøg en af de 75 farvehandlere eller byggemarkeder, der har købt tapetbogen!

Ring på tlf. 96 31 47 00 og få henvist nærmeste forhandler.

farvehuset_tapetmesteren-alt-for-damerne.jpg

Tapetmesteren.dk er en dansk, familieejet webshop med et af landets allerstørste online-udvalg af tapeter og masser kendte brands. Med andre ord: uanset din personlige stil er der her rig mulighed for at finde et tapet, der falder i netop din smag.

Shoppen har alt fra romantisk stil og klassiske såvel som moderne udtryk til metalliske nuancer, grafiske motiver og tapeter til feinschmecker-boligen. Er du til feminine farver og smukke motiver, vil du helt sikkert elske kollektionen fra det kendte italienske modehus Missoni, der som noget nyt nu også forhandles på tapetmesteren.dk.

Klik ind på webshoppen, eller kig forbi butikken i Roskilde. Har du brug for gode råd eller inspiration til dit tapetprojekt, kan du altid kontakte virksomhedens faguddannede eksperter.

malerbiksen_nicetapet.jpg

Her hos Nicetapet.dk gør vi os meget umage for at have det største udvalg af flotte og billige tapeter. Som kunde behøver du derfor kun at kigge ét sted for at finde alle slags tapeter, som både opfylder dine krav til god kvalitet og en lav pris. Vi tilbyder desuden fri fragt ved køb på over kr. 599 kr., og vi leverer de fleste tapeter fra dag til dag.

Tapet er i stand til totalt at ændre udseendet og fornemmelsen af lys og mørke i et rum, og det kan forandre stemningen fra trist og mørk til glad og farverig, - eller fra koldt og overfladisk til intimt og hyggeligt.