Sponsoreret indhold

Spændende og unikt boligdesign

Spændende og unikt boligdesign

Møbler, vaser, hylder, køkkenudstyr og gulve. Vores boligindretning fortæller meget om, hvem vi er og hvilken historie, vi gerne vil fortælle om vores liv.

Vi har samlet en række butikker og producenter, som alle inspirerer til en unik og personlig boligindretning.

Elegant og tidløs lampe fra dansk Italienske Astep 

astep_bil.jpg

Astep præsenterer SB Cinquantotto.

Pendlen SB Cinquantotto er en nyhed i den kurerede Astep-samling. Det minimale design er en karakteristisk, subtil form med en enkel wire montering.

Pendlen blev designet af arkitektduoen Santi Borachia i 1958, deraf navnet SB Cinquantotto.

Traditionelt italiensk håndværk i tidløst materiale - håndblæst mat opalglas.

broenden.jpg

Ud over et let udtryk og fokus på funktion og detaljer har Brønden Living i designet af ArchiveBench lagt stor vægt på kvalitet, bæredygtighed og ærlighed i produktet. Således er bænken udført i massivt FSC-certificeret egetræ og økologisk bomuld, og så er den produceret af europæiske møbelsnedkere. 

ArchiveBench kan eksempelvis anvendes som et entrémøbel, hvor det er nemt at sætte sig og tage sko eller tørklæde på.

I stuen er bænken et alternativ til en daybed. Her kan man fordybe sig i sine magasiner eller give dekorative bøger en markant udstillingsplads, mens møblet i soveværelset er den oplagte påklædningsbænk.

concrete.jpg

Concretecph udfører hvert år flere tusinde m2 lækre beton gulve - både for erhvervskunder i form af Cafeer og restauranter samt et utal af private boliger.

Concretecph laver bl.a. totalrenoveringer af badeværelser, gulve i køkkener, entre og bryggers samt det sidste nye, geje huset 

Concretecph kan tilbyde alle Ral farver, og virksomheden kan designe alle kundens ønsker om det er i Micro Cement eller New Yorker design gulve ..

Gejst_billede.jpg

Danske GEJST er kendt for nordisk design, der aldrig går på kompromis med kvalitet og håndværk - og den nye serie Kollage er ingen undtagelse.

Kollage er inspireret af den franske metode for ophæng ‘French cleat’ - som bruges når designet skal være frithængende på din væg.

I serien finder du en hylde, spejl og en vægurtepotte, der alle er i et klassisk og tidløst design.

Alle designs har en karakteristisk knage som fællesnævner. Du kan fordele og ophænge de forskellige objekter, som du ønsker, og dermed skabe en kollage på din væg - der både er funktionel og dekorativ.

Vaskeægte håndværk fra ende til anden

georgjensen.jpg

50% bomuld, 50% hør. Sådan lyder den traditionelle formel på viskestykker fra Georg Jensen Damask. Men med NORS-designet er en ny klassiker i 100% bomuld født. 

Tekstildesigner Susanne Nors har vævet og eksperimenteret sig frem til en serie af viskestykker og karklude i en eksklusiv bomuldskvalitet. Hun har fordybet sig i den enkelte bomuldstråd, forskellige bindinger og deres egenskaber - og vævet hundredvis af prøver i tredimensionelle strukturer for at teste hvilke kombinationer, der gav den bedste tørreevne.

NORS-serien er en fortælling om bomuldseksperimenter, der har forbundet fortidens erfaringer med nutidens behov og på smukkeste vis forløser bomuldens unikke egenskaber.

greengate_aurelia_fp_web-(1).jpg

Danske GreenGate er kendt for deres feminine univers med sarte pastelfarver, håndtegnede blomster og fine detaljer. Deres smukke stel kan kombineres på kryds og tværs, hvorved der skabes et unikt og ikke mindst hyggeligt udtryk i hjemmet.

GreenGate har netop udgivet deres nye AW19-katalog, som er fyldt med flotte nyheder til den kommende sæson. Her forenes det traditionelle og moderne med elementer fra naturen og tidens trends.

”Aurelia” er en klassisk GreenGate-blomst, som i kombination med de farverige ”Silvia”-striber eller den afdæmpede ”Everyday”-serie fremkalder den helt særlige følelse af glæde, som mange forbinder med GreenGate. 

Find din nærmeste GreenGate forhandler her.

heldal.jpg

Heldal Design er et nyt design brand, der skaber og producerer moderne boliginteriør i bæredygtige materialer.

Vores produkter bliver primært produceret i ubehandlet eg, sådan at der ikke indgår giftige kemikalier i vores produkter, og de kan smides direkte i kompostbunken, når man ikke ønsker dem mere.

Samtidig bruger vi træet, som det er, med knaster og revner, da dette giver hvert enkelt produkt noget ekstra individualitet. Der er ikke to produkter der er ens. 

Ud over de viste produkter har vi også vaser til væggen, flotte fade og nogle lækre smøre- og skærebrædder.

woodenday_bil.jpg

Med dette unikke tiltag fra WoodenDay kan epoxyen gøre det mest rustikke stykke træ langt mere brugbart og indbydende. Et sandt mirakel middel!

Forestil dig nu at du sidder i din sofa. Det er en regnfuld dag og du kigger ud af vinduet. Du lader blikket glide fra det triste og grå billede som møder dig, ind i din stue og over på dit særlige møbel fra WoodenDay, hvor livsbekræftende farver, spændende effekter og natur mødes i ét.

Glæden af denne 'æstetiske slikbutik' er alfa og omega for Andreas, som ønsker at bringe varme, glæde, liv og sjæl ind i dit hjem og personlige indretning.

Hos Andreas får du fremstillet dit helt eget og personlige møbel, som DU har sat dit præg på, og som alene findes i ét eksemplar.

Ønsker du at gå fra idé til færdigt produkt? Så få skabt dit personlige og særprægede 'drømme møbel' hos WoodenDay.