Sponsoreret indhold

Skønhedsredaktøren: Denne ingrediens er uundværlig i din hudpleje

En jævn, fin, gennemfugtet hud med masser af glød. Eurowomans skønhedsredaktør, Cathrine Leth Damgaard, løfter her sløret for en helt særligt ingrediens, hun sværger til i sin daglige hudplejerutine.

Sommeren går på hæld, og efteråret står for døren. Det betyder også forandringer i din hud. Sørg derfor for at anvende hudpleje med ingredienser, der virkelig kan gøre en forskel. Vores hud er dog ikke ens og reagerer forskelligt på de skiftende sæsoner og diverse dagligdagsstrabadser. Så behovet er forskelligt fra kvinde til kvinde, når det kommer til personlig kropspleje. Derfor er hyaluronsyre tæt på at være en magisk ingrediens, for kort sagt får den det bedste frem i alle slags hudtyper. Her fortæller skønhedsredaktør, Cathrine Leth Damgaard, om, hvorfor netop hyaluronsyre er essentiel i din hudplejerutine.

Intensivt fugtboost

”Hyaluronsyre findes naturligt i din hud, bindevæv og faktisk også i øjnene og hjælper med at holde på fugten og bevare hudens fylde og elasticitet. Men mirakelmidlet falder som alt andet med alderen, og det fører til tørhed, tab af elasticitet og fine linjer i huden. Hyaluronan er fantastisk til at binde fugt – faktisk kan den holde op til 1000 gange sin egen vægt i vand. Det betyder, at når du bruger produkter med hyaluronsyre, får din hud et intensivt fugtboost, som gør den blødere, fyldigere og mere glat. Den bidrager også til en velhydreret, sund hudbarriere, som beskytter mod ydre skader fra fx miljø eller forurening.”

Første step til en sund hud

”Som tidligere nævnt kan alle hudtyper nyde godt af hyaluronsyre – fra den mest tørre og sensitive til en mere fedtet hud, og den findes i mange forskellige produkter – fra dit daglige ansigtsserum og fugtighedscreme til din makeup og kropspleje. Uanset, hvor du bruger den, hjælper den med at opretholde en sund fugtbalance, som er afgørende for, at din hud er gennemfugtet – og det er første step til en sund hud.”

Cathrine Leth Damgaard bruger hyaluronsyre fordi …

”Jeg oplever tørhed året rundt pga. vejrforhold som kulde om vinteren og solen om sommeren, og derfor er produkter med hyaluronsyre uundværlige for mig. I perioder, hvor jeg ikke føler, min hud er tør, gør jeg stadig meget ud af at holde den gennemfugtet, og det er der en altoverskyggende grund til: Når huden er godt hydreret, er den mere modtagelig og i stand til at trække aktive ingredienser dybere ned i huden, hvor de gør en forskel. I min hudrutine arbejder jeg også med pigmentforandringer, og her er hyaluronsyre fuldstændig afgørende.”

Hyaluronic Active

Gør hyaluronsyre til en del af din skønhedsrutine, og slut dig til millioner af tilfredse kunder over hele verden, der hver dag oplever effekten ved at anvende plejeprodukter, der indeholder hyaluronsyre.

New Nordic står bag hudplejeserien Hyaluronic Active, der blandt andet indeholder produkterne Hyaluronic Active Serum™, en let, hurtigabsorberende serum, der giver øjeblikkelig fugt og gør huden mere fast og strålende, Hyaluronic Active™ Cream , både en dag- og natcreme, der beskytter og plejer huden og genopbygger dens fugtbarriere samtidig med, at den forbedrer hudens tekstur og elasticitet.

Hyaluronic Eye™ Cream, en skånsom øjencreme, der reducerer hævelser og mørke rande, samtidig med at den giver intens fugt til det sarte øjenområde.

Læs mere om hele serien her.