Sponsoreret indhold

Vind iRobot Roomba i7+

Vind iRobot Roomba i7+

Med Roomba i7+ sættes nye standarder inden for intelligens og automatisering af robotstøvsugere med evnen til at hukommelseslære, kortlægge og tilpasse sig til hjemmet.

Introduktionen af Imprint™ Smart Mapping tillader, at Roomba i7+ husker flere etager / hjem og via rumnavngivning kan du planlægge rengøringen præcist efter dine behov enten med stemmestyring eller via iRobot HOME App. Når robotstøvsugeren er færdig med at rengøre, tømmer den automatisk sin støvbeholder i Clean Base™, som kan indeholde op til 30x støvbeholderskidt, hvilket betyder, at du kan glemme alt om rengøring og vedligeholdelse i flere måneder ad gangen.

PB_boligliv_julekalender_packshot.jpg

Med den patenterede Dirt Detect™ Teknologi er Roomba i7+ altid på udkig efter de steder, der kræver ekstra grundig rengøring. Dens sensorer opfanger specielt beskidte steder, som den giver ekstra opmærksomhed. Når Roomba i7+ robotstøvsugeren er færdig med rengøringen, kan du i iRobot HOME-appen se Clean Map™ rapporter, som viser, hvordan robotten har klaret rengøringen.Præmie: iRobot Roomba i7+ robotstøvsuger

Værdi: 9.999 kr

Periode: 17. december 2019

Antal vindere: 1