Sponsoreret indhold

5 bud på nye veganske favoritter

5 bud på nye veganske favoritter

Det veganske madunivers blomstrer, og der kommer hele tiden nye skud på stammen af lækre, veganske produkter. Her får du fem innovative madbrands, der giver dig lyst til at spise mere plantebaseret.

Plantebaseret, næringsrig og bæredygtig – der er kun gode ting at sige om den veganske livsstil. Og der kommer hele tiden nye veganske alternativer til kød og andre animalske produkter, så der er et hav af muligheder at udforske, når du vil lave vegansk mad. Find inspiration i oversigten her – mange af produkterne er også økologiske.

Løft din kulinariske oplevelse med KoRo

KoRo.jpg

Hos KoRo er smag og konsistens lige så vigtig som kvalitet. Deres populære økologiske cremede nøddesmør er lavet af naturlige ingredienser, og nogle af opskrifterne har taget op til 1,5 år at perfektionere. De kan bruges i et hav af forskellige retter såsom topping til morgenmadsskålen, i desserter, som smørepålæg og spises direkte fra glasset.

Danskerne er i de seneste år begyndt at få øjnene op for brandet KoRo, der har hovedfokus på kvalitet og store forpakninger til rimelige priser. Udforsk deres brede udvalg af veganske såvel som vegetariske produkter i deres onlineshop, og få inspiration til lækre opskrifter på deres Instagramkanal @koro_denmark.

Gå på opdagelse i deres madunivers her, og gør brug af rabatkoden ALT10, hvor du kan få 10 % på alle ordrer indtil den 18. april 2024.

Saved By Motatos: Produkter lavet af reddede råvarer

Alt.dk.png

Saved By Motatos, skabt af Matsmart-Motatos, gør det nemt og inspirerende at nyde lækre produkter og samtidig bekæmpe madspild. Sortimentet omfatter et lækkert udvalg af produkter lavet af reddede råvarer. Motatos redder nemlig ikke kun færdigvarer, men også ingredienser direkte fra markerne og forvandler dem til velsmagende snacks eller madlavningsingredienser med et twist. Saved By Motatos-produkter er hovedsageligt veganske, undtagen deres 'Blandet chokolade'.

Motatos.dk redder overskydende dagligvarer direkte fra fødevareindustrien. Det kan fx være produkter med designfejl, eller produkter der simpelthen bare er blevet produceret for mange af og derfor står til at blive smidt ud. Det betyder, at du i deres netbutik kan købe billige varer, der aldrig er nået til supermarkedsleddet. Med andre ord: Du kan spare penge og gøre noget godt for miljøet på én og samme tid.

Mavero & god energi med 3 næringsrige planter

ohpops.jpg

Good Vibes med Ohpops!

En sund snack til den bevidste forbruger! Ohpops har sit udspring i ønsket om at forvandle nutidens ’snacking-vaner’ til en investering i velvære og placere tarmsundhed i centrum.

Ohpops går imod nutidens tendens med ultraforarbejdede fødevarer og tilbyder en ’Pop’, hvor halvdelen af indholdet består af kostfibre og proteiner. De har sagt farvel til alt unødvendigt og kombineret tre økologiske og næringsrige planter, der er blevet ’poppet’ til en sprød fornøjelse.

Ohpops gør det nemt at snacke hver dag med god samvittighed, uanset om sulten eller sukkertrangen melder sig – et alternativt og holistisk tilvalg.

En lækker grøntsagsjul

PLANTE.jpg

Planteslagterne er efterhånden kendt bredt for deres lækre grøntsagsprodukter, der kan bruges i uendeligt mange situationer. Og selvfølgelig er julen ingen undtagelse! 'Svampe-dellen' er bl.a. et af de produkter, som er blevet en uundværlig tilføjelse til frokostbordet.

I deres mål om at sætte flere grøntsager på dagsordenen, har de også kørt en mini-serie på Instagram og Facebook, hvor de giver inspiration til lækre veganske juleopskrifter.

På deres Instagram kan du også finde inspiration til at bruge 'Svampe-dellen' til julebordet.

Hvis der er sået et frø af nysgerrighed i dig, kan du se alle produkterne fra Planteslagterne her.

Plantebaserede alternativer til fisk

309249584919731872_rmer_i_alt_for_damerne_dec_2023.jpg

Familien Rømer har arbejdet med økologi siden 1972 samt produceret plantebaserede produkter siden 1977. I 2019 blev Rømer Plantbased en realitet. Virksomheden producerer egne veganske produkter med kvalitet, gode råvarer og et kompromisløst mindset.

Nyheder i 2023:

PLANTEBASERET TUN I OLIE

De velsmagende plantebaserede fileter er bl.a. baseret på ærteprotein og hestebønner. Perfekt til frokostbordet på rugbrød eller i en god sandwich.

PLANTEBASERET MAKREL I TOMAT

Hvis der er nogen, der forstår sig på rigtig dansk pålæg, er det danske Rømer Plantbased, der med sin plantebaserede makrel i tomat har gjort det endnu nemmere at vælge plantebaseret.