Sponsoreret indhold

Få mere tid og overskud i hverdagen med HelloFresh

Kender du det? Trafikken var tungere end normalt. Du er kommet lidt senere hjem end du plejer og indkøbsposerne? De føles også lidt tungere end normalt.

Du pakker poserne ud og kommer pludselig i tanke om, at du mangler et par af ingredienserne. Aftensmaden hænger i en tyndere og tyndere tråd, mens takeaway knappen kommer tættere og tættere på.

Hverdagen har nok stress og jag i sig selv. Men med HelloFresh behøver aftensmaden ikke være det. Her kan du skræddersy din måltidskasse med en uges måltider på kun få minutter. Alle ingredienser bliver leveret til døren i forudmålte mængder sammen med enkle opskriftskort, som kan forvandle selv en køkken-novice til en mesterkok.

Spar op til 1199 kr og få gratis dessert hver uge resten af livet

Der er altid 35 lækre retter på menuen og altid masser af grønt at vælge imellem. Vælg de vegetariske retter, hvis du vil have alt det bedste fra planteriget, eller prøv 'Mest med grønt', hvis du også vil have lidt kød fra tid til anden.

HF_Y23_M_Evergreen_PL-213_Box_Shot_Salmon_F2_ V2_mockup (2).jpg

De familievenlige retter er lige netop det; familievenlige. Her kan du være sikker på, at der bliver spist op hele vejen rundt om bordet, og at der er god stemning alt imens.

Hvis fredag er familiens hyggedag, kan I forkæle jer selv med lækre Premium-retter eller tilkøbe en masse lækkert tilbehør – det kan være alt fra en lækker dessert til knasende sprøde nachos.

Hos HelloFresh er der masser af muligheder for at gøre hverdagen lettere.

Spar op til 1199 kr og få gratis dessert hver uge resten af livet

HF_Y24_W29_GLOBAL_F4L_PL-640_PHOTO#6_ 43-1 (1).jpg