Fiskefilet med remoulade

Fiskefilet med remoulade

(4-8 personer)

Ingredienser

  • 8 rødspættefileter
  • 1 æg
  • 2 dl rasp
  • 1 tsk. salt
  • peber
  • olie til friturestegning
  • Citronremoulade:
  • 2 dl mayonnaise, f.eks. Hellmann’s
  • 1 tsk. revet usprøjtet citronskal
  • 2 spsk. citronsaft
  • 3 spsk. pickles
  • 1 lille fed hvidløg
  • Pynt:
  • citronbåde og dild
  • Tilbehør:
  • rugbrød

  1. Vend fiskefileterne i sammenpisket æg og herefter i rasp blandet med salt og peber.
  2. Varm olien op i en gryde. frituresteg fiskefileterne, til de er gyldne og sprøde. Læg dem til afdrypning på køkkenrulle.
  3. Rør mayonnaisen med citronskal, citronsaft, hakket pickles og hvidløg. smag til med salt og peber. server fisken på rugbrød med lidt remoulade, citronbåde og dild. server ekstra remoulade i en skål, så folk selv kan dosere.