Sponsoreret indhold
Fyldig sommersalat med fuldkornsris, quinoa og sød kartoffel
Sol, sommer og grill kalder på lækre sprøde salater. Og her er mit bud på en fyldig salat, der mætter godt og passer perfekt til både fisk, skaldyr og saftige bøffer. Du kan naturligvis også spise den uden tilbehør eller gemme resterne til frokosten næste dag.
Salat til 3-4 personer
Total:20 minutter
Ingredienser
- 1 lille spidskålshoved
- 1 ps. Uncle Ben’s fuldkornsris og quinoa
- 1 mellemstor sød kartoffel
- ½ bdt. grønne asaparges
- 2 håndfulde friskbælgede ærter
- 1 fintsnittet rød chili
- Dressing
- 3 tsk. Sesamolie
- lidt revet ingefær (efter temperament)
- Saft fra ½ lime
Sådan laver du sommersalaten
- 1. Skrub og kog den søde kartoffel til den er mør. Skær den gerne i mindre stykker for for minimere kogetiden. Imens koges risene efter anvisning på pakken og lad dem køle (hæld evt. koldt vand på, hvis du har travlt)
- 2. Blancher de grønne asaparges, så der stadig er bid i. Snit spidskålen, bælg ærterne og skær asparges og sødekartoflen i mundrette bidder.
- 3. Rør dressingen sammen og vend med alle ingredienserne. Og pynt afslutningsvis salaten med den friske chili.