Sponsoreret indhold

Fyldig sommersalat med fuldkornsris, quinoa og sød kartoffel

Fyldig sommersalat med fuldkornsris, quinoa og sød kartoffel

Sol, sommer og grill kalder på lækre sprøde salater. Og her er mit bud på en fyldig salat, der mætter godt og passer perfekt til både fisk, skaldyr og saftige bøffer. Du kan naturligvis også spise den uden tilbehør eller gemme resterne til frokosten næste dag.

Salat til 3-4 personer

Total:20 minutter

Ingredienser

  • 1 lille spidskålshoved
  • 1 ps. Uncle Ben’s fuldkornsris og quinoa
  • 1 mellemstor sød kartoffel
  • ½ bdt. grønne asaparges
  • 2 håndfulde friskbælgede ærter
  • 1 fintsnittet rød chili
  • Dressing
  • 3 tsk. Sesamolie
  • lidt revet ingefær (efter temperament)
  • Saft fra ½ lime

Sådan laver du sommersalaten

  1. 1. Skrub og kog den søde kartoffel til den er mør. Skær den gerne i mindre stykker for for minimere kogetiden. Imens koges risene efter anvisning på pakken og lad dem køle (hæld evt. koldt vand på, hvis du har travlt)
  2. 2. Blancher de grønne asaparges, så der stadig er bid i. Snit spidskålen, bælg ærterne og skær asparges og sødekartoflen i mundrette bidder.
  3. 3. Rør dressingen sammen og vend med alle ingredienserne. Og pynt  afslutningsvis salaten med den friske chili. 

OM HEALTHY SKINNY BITCH

Sara Jin Smidt er chefredaktør på FIT LIVING og kandidat i Human Nutrition fra Københavns Universitet. Hun er fitnessinstruktør og uddannet fra instruktøruddannelsen FISA. Sara Jin Smidt har bloggen Healthyskinnybitch.dk