Sponsoreret indhold
Grillet kylling med grøntsager
Nem og lækker aftensmad med grillet kylling og ris.
Grillet kylling med grøntsager til 4 personer
Total:40 minutter
Ingredienser
- 2 poser Uncle Ben’s fuldkornsris og quinoa
- 4 kyllingebryster
- 2 squash i tynde skiver
- 200 g sukkerærter
- 2 små røde chili, fint snittet
Sådan laver du grillet kylling med grøntsager
- 1. Opvarm en grill til mellemhøj varme. Pensel kyllingebrysterne med olivenolie, inden de lægges på grillen og steg dem i cirka 20 minutter, 10 minutter på hver side. (Sørg for, at kyllingen er gennemstegt.)
- 2. I mellemtiden dampes squashskiverne og sukkerærterne, indtil der stadig er bid i dem.
- 3. Kog Boil-in-Bag-poserne efter anvisning på rispakken
- 4. Anret risen på tallerkenen, læg den grillede kylling øverst samt squash og sukkerærter ved siden.
PRØV OGSÅ:Lynstegt krydret oksekød
LÆS MERE:6 ting du ikke vidste om ris