Sponsoreret indhold

Grillet kylling med grøntsager

Grillet kylling med grøntsager

Nem og lækker aftensmad med grillet kylling og ris.

Grillet kylling med grøntsager til 4 personer

Total:40 minutter

Ingredienser

  • 2 poser Uncle Ben’s fuldkornsris og quinoa
  • 4 kyllingebryster
  • 2 squash i tynde skiver
  • 200 g sukkerærter
  • 2 små røde chili, fint snittet

Sådan laver du grillet kylling med grøntsager

  1. 1. Opvarm en grill til mellemhøj varme. Pensel kyllingebrysterne med olivenolie, inden de lægges på grillen og steg dem i cirka 20 minutter, 10 minutter på hver side. (Sørg for, at kyllingen er gennemstegt.)
  2. 2. I mellemtiden dampes squashskiverne og sukkerærterne, indtil der stadig er bid i dem.
  3. 3. Kog Boil-in-Bag-poserne efter anvisning på rispakken
  4. 4. Anret risen på tallerkenen, læg den grillede kylling øverst samt squash og sukkerærter ved siden.