Sponsoreret indhold

Grillet panganius med ris, spinat og feta

Grillet pangasius med ris, spinat og feta

Super nem aftensmad med fisk, spinat og ris - Skipper Skræks superenkle fisk.

4 personer

Total:30 minutter

Ingredienser

  • 2 poser Uncle Ben’s® langkornet ris
  • 1 bundt persille
  • 1 kg frisk spinat
  • 250 g græsk feta
  • 1 lime
  • Olivenolie til stegning
  • Ca. 600g pangasius i et stykke (eller anden fed fisk er lige så god)
  • Salt og peber
  • Tilbehør:
  • 3 tomater
  • 1/2 agurk
  • 1 glas udstenede oliven
  • ½ løgolivenolie
  • 1 citron

Sådan laver du grillet panganius med ris, spinat og feta

  1. 1. Kog ris efter anvisningerne på emballagen.
  2. 2. Steg spinat blødt i lidt olivenolie på en pande til falder sammen.
  3. 3. Skær feta i tern og bland det med den kogte ris og spinat.
  4. 4. Gnid fiskestykkerne i olivenolie og steg dem i en stege- eller grillpande. Salt og peber påføres
  5. 5. Lav en salat af tomater, agurk, rødløg og drænede oliven. Drys med et gran salt, et strejf af olivenolie og citron.
  6. 6. Servér fisken med fetaost og spinat ris. Pynt med persille og server med Tomat salat og en skive lime 

Uncle Ben’s Tips til at inkludere børn i madlavningen:

Børnene kan vaske grøntsagerne, plukke persillen af stænglerne og evt. skære grøntsagerne alt efter alder.